Kattis & Co

Linda i tidningen Kattis & Co.

Idag fick jag tidningen Kattis & Co. Temat handlar om dig och dina signaler.

Fem okända kvinnor åt middag ihop och hade i förväg skrivit ner hur man själv tror att andra uppfattar en. Caroline Engvall och retorikexperten Elaine Bergqvist övervakade middagen och såg till att det blev ett bra och intressant reportage.
Det här var verkligen ett spännande upplägg och jag lärde mig en hel del om mig själv i mötet med de andra deltagarna.

Min uppfattning om mig själv beskrev jag så här: – Jag tror att andra tycker att jag är en person som bjuder på mig själv men som också värnar om min integritet. Jag är humoristisk och öppen och samtidigt djup. Många verkar tro att jag är vegetarian och älskar yoga, men det stämmer inte.

I reportaget delar jag med mig av mitt sätt att coacha och att jag och min make har en utvärdering av vårt äktenskap varje höst. Läs gärna mer i Kattis & Co nr:2 2011

Jag tar med mig insikten om att jag inte måste dela andras uppfattning om mig. Någon tyckte si och någon tyckte så men jag känner mig nöjd med min insats och är stolt över att jag kunde vara mig själv.

Vilka signaler sänder du ut? Hur tror du att andra uppfattar dig?

/Den nakna coachen 🙂


Dela med dig!
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kattis & Co

  1. Pingback: Livsvinst |

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *