Framgångsveckan – ett bloggsamarbete för framgång.

Inger Eriksson driver Framgångsbyrån STHLM och bloggar under samma namn. Inger är Beteendevetare från Stockholms Universitet och certifierad Coach och har under många år jobbat med framgång både i näringslivet och med privatpersoner. Nu inleder hon ett ”framgångsrikt bloggsamarbete” med Den nakna coachen som bloggar om lycka, självkänsla och framgång. Den nakna coachen heter egentligen Linda Örtengren och är utbildad Samtalsterapeut och Coach. Hon har bara bloggat i ett par månader men är redan en av de största bloggarna inom sin genre. Tillsammans ska de göra en Framgångsvecka som varje dag utmanar läsarna att ta ytterligare några steg mot att nå framgång.

4 april startar Framgångsveckan. Varje dag under en hel vecka kommer man att kunna ta del av övningar och nya förhållningssätt. Alla som vill utmana sig själva och öka sina möjligheter till att få ett mer framgångsrikt liv är välkomnaatt delta.

Inger Eriksson: “Vår förhoppning är att nå ut till så många som möjligt under denna veckan. Vi vill dela med oss avövningar som vi vet fungerar så att alla som vill ska kunna vara med och påverka sitt liv. Att dagligen ge läsarna en boost känns verkligen inspirerande.”

Under Framgångsveckan kommer du att få klarhet i vad framgång innebär för dig, vilka egenskaper du ser hos framgångsrika personer och du får möjlighet att utmana dina invanda mönster.

Linda Örtengren: “Vi har erfarenhet av ett tidigare samarbete där vi hade en gemensam Lyckovecka på nätet. Samarbetet blev mycket uppskattat så därför vill vi göra ytterligare en vecka med fokus på framgång. Intresset för Framgångsveckan har redan börjat sprida sig bland andra bloggare som också tänker blogga om veckan, det känns ju jätteroligt.”

Inger Eriksson: “Framgång är utveckling. Bara du vet och kan värdera vad framgång är för dig. En resa mot framgång har många steg på vägen, den vägen är din framgång.”

Förmodligen är det här är bara början på ett långt givande samarbete för Framgångsbyrån och Den nakna coachen. Fler samarbeten är redan inplanerade med start nu i vår. Bland annat kommer vi att få se en Framgångsworkshop i två olika tappningar. ”Boost your vision, light” och ”Give your vision a big boost” Mer om det finns inom kort att läsa på Framgångsbyråns hemsida.

Kontaktinformation Inger Eriksson, 070-433 70 75, www.framgangsbyran.se
Linda Örtengren, 070-172 70 51, www.naknacoachen.se

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Framgångsveckan – ett bloggsamarbete för framgång.

 1. Jag ser fram emot den här veckan! Önskar stort intresse med massor av deltagare!
  Ska bli super!
  Kramar I

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *