Dag två: ”Visualisera och dagdröm”

Framgångsveckan – ett bloggsamarbete för framgång. Under sju dagar kommer Framgångsbyrån STHLM och Den nakna coachen ha en gratis blogg-workshop på temat framgång. Du väljer själv hur aktiv du vill vara. Följ med från din dator, kommentera på Facebook, på bloggarna eller bara skriv i en dagbok därhemma.

Det är fantastiskt roligt att så många har engagerat sig och lämnat kommantarer både på våra bloggar och på Facebook. Gårdagens övning handlade om att hitta fem egenskaper som hör framgången till. De egenskaper som jag själv behöver för att nå framgång är Mod, Glädje, Uthållighet, Öppenhet och Drivkraft

Dag två: Visualisera och dagdröm!

Sätt dig bekvämt i lugn och ro. Låt tankarna strömma till och visualisera din framtid. Vem är du, hur ser du ut, hur ser det ut runt omkring dig, dofter, färger, miljö. När du anser dig vara klar, rita, skriv, måla det viktigaste av din vision.

Varmt välkommen att dela med dig av dina reflektioner, upplevelser och framgångar.
I morgon onsdag handlar det om att utmana sig själv i att sprida positiva rykten. Berättar mer i morgon

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dag två: ”Visualisera och dagdröm”

 1. Pingback: Dag fyra: ”Skriv ett beundrarbrev.” |

 2. Pingback: Dag tre: ”Sprid positiva rykten” |

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *