Dag tre: ”Sprid positiva rykten”

Framgångsveckan – ett bloggsamarbete för framgång. Under sju dagar kommer Framgångsbyrån STHLM och Den nakna coachen ha en gratis blogg-workshop på temat framgång. Du väljer själv hur aktiv du vill vara. Följ med från din dator, kommentera på Facebook, på bloggarna eller bara skriv i en dagbok därhemma.

I gårdagens övning visualiserade och dagdrömde jag om min framgångsrika framtid. För mig handlar livet i mångt och mycket om Lycka och att vara lycklig. Som barn ville inget hellre än att bli Lycklig.

Min vision är att få sprida kunskap kring ämnet lycka. Jag vill föreläsa, skriva, blogga, workshopa, filma och förmedla praktiska strategier och ha kul under tiden. LYCKOKOMPANIET

Dag tre: Sprid positiva rykten.

Vår tanke med framgångsveckan är att utmana till eftertanke och ge dig övningar som hjälper dig att nå framgång i ditt liv. Idag handlar det om att bryta en negativ inställning på ett relativt enkelt sätt.

Välj en person du ogillar. Någon du stör dig på.
Ta en stund och fokusera på den personens positiva egenskaper. Jag vet att det kan vara svårt, men någonting bra finns det med alla. Hitta det du ärligt tycker om hos henne/honom och prata sedan positivt om personen med tre olika personer. Lycka till!

Varmt välkommen att dela med dig av dina reflektioner, upplevelser och framgångar.
I morgon delar vi med oss av övningen: Skriv ett beundrarbrev till någon du är avundsjuk på.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dag tre: ”Sprid positiva rykten”

 1. Pingback: Succé |

 2. Pingback: Dag sex: ”Agera som om du redan nått ditt mål!” |

 3. Pingback: Dag fyra: ”Skriv ett beundrarbrev.” |

 4. Sara skriver:

  Jag sprider mina rykten via bloggen idag, eftersom jag hade svårt att komma på någon och sen har haft fullt upp på jobbet under dagen. Mina rykten rör min sambos kompis före detta tjej (det var svårt att komma på någon). Mitt skvaller var att hon var söt, spontan och kreativ.
  Den här uppgiften fick mig riktigt att tänka till! Kul! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *