Dag fyra: ”Skriv ett beundrarbrev.”

Framgångsveckan – ett bloggsamarbete för framgång. Under sju dagar kommer Framgångsbyrån STHLM och Den nakna coachen ha en gratis blogg-workshop på temat framgång. Du väljer själv hur aktiv du vill vara. Följ med från din dator, kommentera på Facebook, på bloggarna eller bara skriv i en dagbok därhemma.

Bild från crossfitnordic.se

I gårdagens övning så valde jag ut en person som jag stör mig på och spred positiva rykten om. Det var helt klart en utmaning att hitta något som jag verkligen gillar hos personen ifråga.

Det enda positiva jag kunde komma på var att jag alltid har uppskattat hur bra hon har varit med sina barn. Alltid varit mjuk, lyhörd och accepterande.

Det kändes fantastiskt bra när jag hade ringt och mejlat olika personer och berättat om de bra egenskaperna jag ser hos honom. Kul övning va´!? Hur gick det för dig?

Dag fyra: Skriv ett beundrarbrev till någon du är avundsjuk på.

Finns det någon som du känner dig avundsjuk på? Det flesta pratar om att man mår bäst av att inte jämföra sig med andra eftersom det kan leda till avundsjuka. Men ibland kan avundsjuka vara riktigt positivt. Det kan bidra till att du lättare observerar din längtan och utvecklar drivkraften så att du kan förverkliga dina drömmar. Avänd avundsjukan som inspiration för din egen framgång och skriv ett beundrarbrev till henne/honom. Lycka till!

Varmt välkommen att dela med dig av dina reflektioner, upplevelser och framgångar.

I morgon handlar övningen om att ta ditt första steg mot framgång kopplat till din vision.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Dag fyra: ”Skriv ett beundrarbrev.”

 1. Pingback: Dag fem: ”Ta ett första steg redan idag!” |

 2. Tack för dina fina ord på min blogg. En härlig tanke att det jag ser hos Nina också finns hos mig. Tänkte inte på det trots att jag ganska nyligen skrev ett inlägg om att det vi ser hos andra finns hos oss själva.

  Jag vill passa på att säga att jag tycker den här framgångsveckan är suverän. En underbar idé och jag hoppas verkligen att många deltar. Det är så viktigt att bli påmind om olika saker för att öka sin medvetenhet.
  Jag är övertygad om att ni kommer hitta på fler fantastiska idéer och ser fram emot det. Ni är så duktiga, du och Inger, och jag är så glad över att ha hittat er här i Cyberspace och hoppas vi kommer träffas IRl inom en inte alltför avlägsen framtid!

  Önskar dig en underbar kväll!
  Hit med lite farligheter för att nå framgång med personlig utveckling!

  • Tack själv!

   Kul att du uppskattar det vi gör 🙂
   Det känns fantastiskt roligt att kunna inspirera och förhoppningsvis bidra till ökad medvetenhet kring olika spännande ämnen.

   Det skulle vara jättetrevligt att träffas IRL vid tillfälle.
   Hör gärna av dig när du har vägarna förbi Stockholm så kanske vi kan ta en fika.

   STOR kram
   /Linda

 3. ujuj många jag beundrar så det blir väl flera brev då :))

 4. Maria skriver:

  Hej, nu har jag hittat hit! Kul att träffa dig på Cafe Opera härom kvällen. Tänkvärt det här med avundsjuka. Bra tips att försöka vända till en positiv drivkraft! Mvh/Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *