Dag fem: ”Ta ett första steg redan idag!”

Välkommen till Framgångsveckan – ett bloggsamarbete för framgång! Framgångsbyrån STHLM och Den nakna coachen ger en gratis blogg-workshop på temat framgång under sju dagar. Du väljer själv hur aktiv du vill vara. Följ med från din dator, kommentera på Facebook, på bloggarna eller bara skriv i en dagbok därhemma.

Gårdagens övning:
Skriv ett beundrarbrev till någon du är avundsjuk på!
Det satt långt inne att komma på vem jag är avundsjuk på men efter ett tag så lossnade det. Jag är avundsjuk på en fantastisk kvinna. Jag insåg att min avundsjuka egentligen handlar om att jag vill bli mer som hon är och nu vet jag att jag har en förebild att ta rygg på. Rätt skön insikt 🙂

Dag fem: Ta ett första steg redan idag!

I tisdags tipsade vi om en övning som handlade om att dagdrömma och att visualisera din framtid. Nu när din framgångsvision är tydlig är det dags att ta ett första steg mot din framgång. Vad kan du göra redan idag som tar dig ett steg närmre ditt mål? Lycka till!

Varmt välkommen att dela med dig av dina reflektioner, upplevelser och framgångar. I morgon handlar framgångsveckan om att agera som om du redan var framgångsrik.

/Den nakna coachen :)

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dag fem: ”Ta ett första steg redan idag!”

 1. Pingback: Dag sex: ”Agera som om du redan nått ditt mål!” |

 2. Fitnessjossan skriver:

  Hej hej!

  Det går inte alls så bra för mig, jag har inte hängt med och har haft en riktigt personlig och jobbig vecka. En riktigt nedåt svacka… Men jag kommer igen som det heter.
  Jag antar att alla inläggen finns kvar under nästa vecka?

  • Hej!

   Låter som att du har det riktigt jobbigt just nu. Finns det något jag kan göra för dig?

   Självklart finns framgångsveckan kvar så du kan ta del av den när det passar dig.
   Stor kraam

   /Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *