Succé

Jag vet att jag tjatar men det har varit så himla roligt att samarbeta med Inger Eriksson på Framgångsbyrån STHLM under Framgångsveckan. Tack Inger! Och tack till dig som har följt med och använt dig av övningarna för att skapa mer framgång i ditt liv.

Statistiken visar att dag två: ”Visualisera och dagdröm” och dag fyra: ”Skriv ett beundrarbrev.” var de mest uppskattade under veckan. Vilken övning tycker du gav dig mest? För egen del utmanades jag mest av övningen ”sprid positiva rykten”.

Dag ett: Fem egenskaper för att vara framgångsrik
Dag två: Visualisera och dagdröm.
Dag tre: Sprid positiva rykten
Dag fyra: Skriv beundrarbrev till någon du är avundsjuk på.
Dag fem: Välj ett framgångsområde och ta ett första steg redan idag.
Dag sex: Agera framgångsrikt hela dagen.
Dag sju: En dag för reflektion, vila och firande!

Kul om du vill höra av dig med feedback. Vad var bra med framgångsveckan, vad saknades, finns det något som du ville se mer av? Hoppas att du får en framgångsrik dag.

Vi hörs!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Succé

 1. Sara skriver:

  Hm, jag tror att jag gillade dag 2, 3 och 4 bäst. Mest respons fick jag på dag 3 och 4, vilket i sig var väldigt givande! Det har varit en givande vecka. Jag får alltid mycket ut av att fundera kring grejer och det har jag verkligen fått göra under framgångsveckan. Tack för inspirationen!

 2. elenor skriver:

  Jag gillade denna vecka hos er! Men jag hann inte riktigt med… Som tur är finns allt alltid kvar i cyber-rymden, så jag kommer att spara veckans temadagar för framtida användning!
  Tack för en bra och inspirerande vecka <3<3<3
  /elenor

  • Ja Framgångsveckan finns ju kvar så du kan återkomma när det passar dig. Det är bara att du hör av dig om du har några frågor och funderingar eller om du vill få återkoppling på dina övningar.

   Hoppas att du får en skön dag
   kram
   Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *