Går det att lära gamla hundar att sitta?

Att säga att man är för gammal för att lära sig något nytt är skitsnack. Våra hjärnor kan fortsätta att utvecklas och lära nytt så länge vi lever om vi får vara friska. Det enda är att det tar lite längre tid att lära sig mot det gjorde när man var yngre.

Här blir jag filmad inför min första videoinspelning. Jag kanske är en ”late bloomer” men jag tycker att det är så himla kul att lära mig nya saker. Nästa steg i utvecklingen för mig som företagare är att kunna spela in rörliga bilder, redigera dem och lägga ut dem på bloggen. Det är aldrig försent att lära sig någonting nytt.

Vad vill du lära dig härnäst?

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Går det att lära gamla hundar att sitta?

 1. Lisbeth skriver:

  Lite lustigt det där uttrycket med att lära gamla hundar sitta. Jag tror också att de flesta kan lära. Det finns en grupp som jag kan känna tveksamhet till. De som själva vuxit upp i hem där det var omöjligt att förändra. Även om man vill tar den över: Känslan att i vissa situationer gör som man är lärd som barn. Det handlar mycket om förebilder. Som tur är förhoppningsvis den nya generationen bättre med mer nyfikenhet.
  Just nu startar jag inlärningen av leva ett liv som är begränsat. jag ska forma drömmar utifrån de förmågor jag har kvar. Ibland känns det spännande ibland är det med sorg jag gör det. Hur som helst kan man lära om man bara VILL
  Kram på dig

 2. spännande..utveckling och nya saker är mitt motto

 3. Ah, vad härligt att läsa! Och vilket sammanträffande! Jag pingade precis ett inlägg och då såg jag ditt inlägg på Bloggportalen.
  Det lustiga är att mitt inlägg handlar om tankar på bland annat ålder. Svensk fastighetsförmedling fick mig att inse att jag är medelålders. (Fast det struntar jag i) 🙂

  Jag tänker aldrig sluta lära mig saker. När jag hittar någon som kan så ska jag lära mig Hindi, och så finns det en fantastisk Indisk dans som jag vill lära mig det tar tydligen bara 12 år.

  Kan tro att vi läser varandras tankar!

  Ha en härlig dag!

  • Underbart Cecilia!

   Måste vara så att vi befinner oss på samma våglängd 😉
   Hindi…kul! Om jag hittar någon så hänvisar jag till dig.

   Hoppas att du får en fortsatt härlig dag.

   Kraam

   /Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *