Koll på krämen

För er som inte vet så har jag en delpersonlighet som är entreprenör ut i fingerspetsarna. Den delen av mig ser möjligheter i allt och hittar ständigt på nya affärsidéer. Entreprenören i mig ger mig nya  kreativa infallvinklar och är i synnerhet en bidragande orsak till att mitt liv känns meningsfullt och roligt.

För sex år sedan byggde jag upp en webbutik med svensk ekologisk hudvård som snabbt blev en succé. Det var jättekul att packa och skicka Rapsodines produkter över hela Sverige. För mig kändes det extra bra att kunna tillhandahålla produkter med naturliga konserveringsmedel som baseras på svensk ekologisk rapsolja. Här är en artikel i DN som beskriver lite mer om innehållet i andra krämer.

Nu är webbutiken såld och trots att jag inte jobbar med den längre så är det Rapsodines produkter jag använder.

Deras Kunzeakräm är oslagbar när det gäller att lindra psoriasis, utslag och sveda. Hela familjen använder dessutom Kunzeakrämen som myggmedel på sommaren. Skönt med produkter som inte är fulla med  DEET och ”skit”.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Koll på krämen

 1. Pingback: Tävla och vinn produkter från Rapsodine |

 2. Sofia skriver:

  Ja, visst är det skönt att vara medveten om vilka hudvårdsprodukter man stoppar på kroppen och vara säker på att inte få i sig onödiga kemikalier, tilltäppande ingredienser eller annat skadligt på huden! Jag märker att många fortfarande inte känner till så mycket om hur huden fungerar och vad hudvårdsprodukter normalt innehåller. Hur upplever du kunskapen bland personer du möter?

 3. Mia skriver:

  De är goo i dig Linda…Hej på…. Visst är det toppen med produkter som är ekologiska och bra för miljön..Kroppen är ju vårt största organ så en tanke på vad man smörjer in sig med är inte helt fel…
  Jag försöker vara på myggfria områden…myggen Älskar mig…har gott blod tydligen…

  Ha en skön söndagskväller!!!
  Kram Mia

 4. Och har man inte det myggmedlet tillhands kan man prova det här,
  Ett fantastiskt tips som hjälper mot mygg. Man gnider in hela kroppen med whisky och strör sedan sand över sig. När myggorna landar blir de lite på snusen, och eftersom de har dåligt ölsinne börjar de kasta sten på varandra… 🙂
  Kram Inger

  • Det var verkligen ett kreativt sätt att hantera de små rackarna på 😉
   hahhahaaa…..jag ser framför mig hur vi ser ut med sand över hela kroppen och mygglik som ramlar bort.

   Ha det så bra
   Kram från

   /Lida 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *