Expressens bristande respekt

Det är inte ofta jag blir arg men när jag väl blir det så handlar det ofta om den bristande respekt folk visar. I det här fallet handlar det om hur journalisterna på Expressen har behandlat Ola Lindholm, programledare för Wild Kids och Chefredaktör på Kamratposten. Om du har missat att Ola är misstänkt för narkotikabrott kan du läsa om det här.

Ola har valt att inte ge några kommentarer men igår gjorde han ett blogginlägg som ger insyn i hela förloppet och en förståelse för hur journalisterna på Expressen agerar för att få fram en ”bra” story. Läs artikel i DN.

Det är med stor förundran jag frågar mig hur dessa journalister klarar av att leva med sig själva. Hur kan de sova gott om natten i vetskap om att de har kränkt och känslomässigt förgripit sig på sina offer? Det är en skam att det får gå till på detta sätt.

Det går inte att jämföra med den klappjakt Ola är utsatt för men jag har själv varit med om att råka ut för en av Expressens journalister. Läs om hur jag blev Wallraffad av expressen här.

Kamratpostens chefredaktör  Ola är en förebild för många och jag önskar honom all kraft och envishet att ta sig igenom detta. Du behövs!!!

/Den nakna coachen 🙁

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Expressens bristande respekt

 1. Pingback: Maktlös |

 2. Christine skriver:

  Men om det nu är sant att kan tagit kokain…,
  och ångrar sig/eller vad han nu vill påstå, har han då inte rätt som andra anställda med t.ex alkoholproblem till behandling och därefter så ska det inte blandas mer med hans duktiga arbetsinsatser. Eller har jag missat något helt?
  Han är ju inte åtalad för pedofili precis…
  /Christine

  • Exakt!

   Om det nu är så att han mot all förmodan har tagit kokain så borde han få hjälp men tydligen har man inte samma rättigheter när man är en offentlig person som dessutom jobbar med barn och för barns rättigheter.

   Min förhoppning är att Ola kommer att resa sig starkare ut ur detta och få hela Sverige att älska honom ännu mer. Och att media får sig en rejäl knäpp på näsan och att de betalar ut fett med skadestånd till Ola.

   Ha en bra dag Christine

   Kram
   Linda

 3. milla-andante skriver:

  Helt otroligt…

  Mycket trevlig blogg du har, med en massa intressant läsning!!

  Camilla

 4. hilda skriver:

  sv: men gud va kul att höra 😀 hoppas du stannar!
  hur gammal är du och vart bor du?:)
  kram

 5. Lisbeth skriver:

  Jag ryser när jag läser texterna. Har själv råkat ut för att vara på krogen och få en drog i glaset. Mötte mycket tvivel när jag berättade vad som hänt. Jag är ingen kändis Tack gode gud. Då hade även jag hängts ut i tidningen.
  Även jag har slutat köpa kvällstidningen och kommer aldrig att göra det mer.
  Liknar se o hör alltför mycket Det enda som gäller är rubriker o försäljnings statistik
  Absolut Dagens tistel!

 6. tack för din kommentar,den värmer… kul att du hittade min blogg.. ska läsa mer i din senare,intressant då jag gått ICC-coaching utbildning och vill så småningom jobba med människor med liknande bakgrund som mej..
  ha en underbar dag kalle

 7. Johan skriver:

  För mig är det ganska enkelt….
  Jag har sen många år tillbaka valt att inte köpa eller på annat sätt stödja Expressen eller Aftonbladet. Jag hoppas att de som tycker att de mest är strunt och misär i dessa tidningar säger upp sina prenumerationer. Det är vi som måste sluta välja att läsa skit helt enkelt. Det finns flertalet betydligt bättre källor om man vill få reda på vad som egentligen händer i världen…

 8. Mia skriver:

  Vem har sagt att det ska vara lätt i livet… Jag tror journalisterna lägger känslan i en annan säng och sig själv i den andra…så sover de gott ifall… På kvällstidningarna känns det numera som bara jag får sälja sååååå…
  Bra att du markerade Linda mera sådant… behövs..

  Tjing //Mia

  • Tack Mia!

   Det är inte ofta jag reagerar så här. Jag känner att nu får det väl ändå vara nog.
   Trots att det inte har fallit någon dom så har Ola blivit av med sitt uppdrag på SVT på obestämd tid.
   Och när han får upprättelse så är hans rykte redan skadat.

   Hoppas att hela svenska befolkningen inser att man inte kan lita på det som står i kvällspressen.

   Må bäst!

   Vi hörs

   /L

 9. Pingback: Ola får inte spela in nya säsongen av Wild Kids « Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *