Vi coachar, lär ut och leder dig till ett lyckligare liv!

Igår var en mycket spännande dag då jag och min kollega Mattias Leivinger lanserade vår nya hemsida Lyckokompaniet. Vi började prata om ett samarbete redan i höstas och nu är Lyckokompaniet en realitet. Du som har följt med ett tag har kunnat läsa om just detta under Framgångsveckan.

Firandet inleddes med en föreläsning på Multeum i Strängnäs med rubriken; Vad är lycka? och fortsatte sedan med middag på Hotell Rogge. Vi avrundade med en härlig promenad och gick i området vid kyrkan. Du som har varit i Strängnäs kanske vet vilken härlig energi det är just där.

Lyckokompaniet vill verka för att kunskapen om hur du kan blir lyckligare inte bara sprids, utan också omsätts i handling, hos individer, i organisationer, i samhället och ytterst sett i den värld vi alla delar.

Vi finns även på Facebook för den som vill Gilla!

Jag fortsätter självklart att blogga som Den nakna coachen och kommer även att skriva i bloggen på Lyckokompaniet.

Fokus i min egen verksamhet kommer fortsättningsvis att ligga på Coaching, Samtalsterapi och ”Bloggeriet”. Och med Lyckokompaniet blir det föreläsningar, workshops, lyckocoaching och mingel med lyckohöjande aktiviteter och mat.

Jag är så glad över att Mattias och jag har inlett vårt samarbete och ser fram emot många spännande möten och lyckohöjande aktiviteter. Vi coachar, lär ut och leder dig till ett lyckligare liv!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vi coachar, lär ut och leder dig till ett lyckligare liv!

 1. Pingback: Lyckoexpert Linda Örtengren |

 2. Lisbeth skriver:

  Grattis till Lyckokompaniet
  Ha en skön helg
  Lisbeth

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *