Är du en av vinnarna?

Nu är tävlingen avslutad och tre vinnare har utsetts. Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja och vegetabiliska råvaror. De är varken djurtestade eller innehåller några farligheter. Här kan du läsa om innehåll i andra hudkrämer.

Svaret på tävlingsfrågan är att Kunzeabusken växer i Tasmanien i Australien. Vinsten består av mina favoritprodukter; Kunzeakräm, Sockerskrubb och en Bodylotion. Vinnarna har kontaktats och får lite extra uppmärksamhet här. Grattis!!!

Vår vrå i världen
Mitt liv i tankar
Elenors blogg

Varmt välkommen tillbaka!

/Den nakna coachen 🙂

 

 

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Är du en av vinnarna?

 1. Jenny Sjöberg skriver:

  Jajemen! Jag är en utav vinnarna – och jag är så tacksam! Vilken härlig nyhet. Jag har mejlat min adress till dig. Hoppas att du får en trevlig kväll! 🙂

 2. elenor skriver:

  Ååååååå Tack!!! Vad glad jag blir<3<3<3
  Ska bli mycket roligt att få testa dessa produkter!
  Tack Snälla! Och grattis till de andra vinnarna!
  Kraaaam<3
  Ha en riktigt bra vecka!
  /elenor
  (sänder min adress i ett epost)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *