…har guld i mund!

En helt ny värld har öppnat sig för mig och det känns toppenhärligt. Jag har aldrig fattat varför man ska gå upp tidigt på morgonen men nu stiger jag upp vid 04.30 och ger mig ut. Här kommer några bilder från igår.

Skapa dig en härlig dag!

 

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till …har guld i mund!

 1. Lisbeth skriver:

  Just den där tiden brukar jag sitta och filosofera över livet. Oftast är himlen så vacker då. Och framför allt får jag njuta alldeles ensam. Känner en ro som jag har svårt att plocka fram annars. Härliga bilder som du lagt ut.. Just där du tagit den andra skulle jag vilja sitta
  Ha det bra
  Kram

 2. Ja, det är ju så att det ger mersmak när man fått in det i vanorna.

  Då längtar man efter att gå upp den tiden för att få uppleva.

  Du gav mig funderingar på att göra detsamma ….igen…. Kramar på din min vän ღ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *