Kan man välja lyckan

Annas eviga

I programmet Annas eviga får vi höra Pia Johansson (skådespelerska), Carina Rydberg (författare), och Bengt Brülde (filosof och lyckoforskare), diskutera kring ämnet lycka.
Kan man välja om man ska vara lycklig eller inte?

Jag blir riktigt glad över Pia Johansson positivism. Det är så härligt och det riktigt smittar av sig 🙂  Pia svarar med ett självklart JA på frågan om hon är lycklig, men säger också att det inte alltid varit så. Hon tror fullt och fast på att man kan välja lyckan, och att det leder till att man blir både starkare och friskare.

Min förhoppning är att de andra deltagarna gick hem med en mer öppen inställning till att man själv kan påverka sitt mående och ta ansvar för sitt förhållningssätt. Tyvärr tror jag inte att så är fallet med tanke på hur tillknäppta de var.

Jag känner igen mig i mycket av det Pia pratar om och om jag får önska så skulle jag gärna sitta ner och prata med henne kring ämnena Lycka, självkänsla och framgång.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *