Allergisk mot stress

Jag är allergisk mot stress.
Mitt tidigare jobb som kökschef  var den utlösande faktorn. Jag jobbade alldeles för många ”långpannor” under väldigt stressiga förhållanden. Jag minns att det var svårt att varva ner när jag väl kom hem. Jag jobbade när alla andra var lediga och det sociala livet fick ta rejält med stryk.

Det var början på en nedåtgående spiral som slutade i utbrändhet. Jag hade tappat bort mig själv och självkänslan var helt körd i botten. Det tog lång tid att hitta tillbaka till mig själv igen och numer har jag har koll på hur mycket stress jag tål.

Något som jag har märkt i min längtan efter lycka är att ju högre självkänsla jag har haft desto lättare har det varit att vara i kontakt med lyckan. Idag känner jag mig tacksam över så mycket och jag är övertygad om att tacksamheten är en av grundstenarna till att självkänslan ökat.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *