Mediababe

Min tunga i media

Min tunga i media

Vad är det som gör att du vill synas i media och bli en Mediababe? Vad får du ut av det? Vilka behov blir tillgodosedda av att du ”viker ut dig”och för Vem gör du det? Jag tror att det är viktigt att ha syftet klart för sig.

När jag var yngre hade jag väldigt låg självkänsla. Mitt sätt att försöka tillgodose mina behov av att bli älskad, respekterad och sedd gick genom olika tidningsartiklar om piercing och i ett liveinslag i ett tv-program som hette Svart eller vitt.

Jag önskar att någon hade frågat mig vad jag egentligen längtade efter.

Då hade jag förmodligen inte kunnat svara på frågan men idag vet jag att jag längtade efter mig själv, bättre självkänsla och självrespekt.

Mina framgångstips till dig som vill bli en Mediababe:

 • Var tydlig med ditt syfte så kommer du lättare att kunna vara sann mot dig själv.
 • Känn efter om det du gör verkligen är i linje med det du innerst inne vill.
 • Var lika schysst mot dig själv som du är mot din bästa kompis.
 • Jobba på att stärka din självkänsla, för när du står stadigt så är allt mycket enklare och roligare.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mediababe

 1. Hej Marie!

  Visst är det härligt med passion som driv 🙂
  Jag gillar verkligen din blogg och kommer att be dig om hjälp när det är dax för oss att inreda vårt nya hem.

  http://dreamlifeincity.blogspot.com/

  STOR kraam

  /Den nakna coachen 🙂

 2. Marie Söderberg skriver:

  håller med föregående talare, även jag bloggare men där syns inte ens jag..även om det kommer att förändras en del framöver, fast Det är för att visa vem jag är som står bakom bloggen, min blogg växer och skall förevigt växa men inte för att synas för sakens skull s a s den växer för att jag lyfter fram andra och min passion ligger i det + att smycka hem :))

 3. mina skriver:

  Jag vill ju absolut inte bli en mediababe!
  Samtidigt så sitter jag här med en blogg och en massa kommande artiklar i en stor tidning..
  Enda anledningen som jag kan se är att jag blir så genuint GLAD när jag ser att jag inspirerar andra, att jag får andra att börja träna och må bra tack vare att jag skriver om det.
  Sen är det ett bra sätt att hålla uppe sin egen motivation också, att skriva om träningen. För nu ” måste ” jag ju klara alla jobb osv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *