Utveckla självkänslan…

Mia Lehndal

Alla pratar om Yoga och hur bra det är. Jag har inte hört någon förutom jag själv som säger att: Näää…yoga är inget för mig!

Men nu, tack vare Mia Lehndal har jag äntligen hittat en yogaform som passar mig perfekt – Body Love Yoga.

Body Love Yoga är en meditativ form av yoga med fokus på avslappning och njutning snarare än på avancerade ställningar, samtidigt som kroppen stärks inifrån. Den effektivaste vägen till bättre självkänsla går genom kroppen enligt Mia.

Mia Lehndal är coach och inspiratör, föreläsare och författare. För mig är Mia en sann förebild som lever som hon lär. Jag älskar verkligen hennes bok ”Våga vara den du är” där man får konkreta verktyg för personlig utveckling samt berättelser ur livet.

I den här artikeln i SvD kan du läsa mer om Mia.

Varma kramar

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Utveckla självkänslan…

 1. mina skriver:

  Åh, gillar du inte Yoga?
  Vad är det du inte gillar?

  Detta låter både intressant, och lite trist samtidigt, för överenergiska och otåliga människor som mig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *