Skapa din framtid

Livet ska vara roligt

Har du märkt hur det ibland bara dyker upp saker som var menat direkt till dig? Utan någon ansträngning får du information från ett oanat håll eller så får du svar på en fråga du haft på ett oväntat sätt.

När jag var på Biblioteket sist så lyfte min make upp en bok från en vagn. Han läste några rader och berättade att det stod något om Lagen om attraktionskraft, så den fick följa med hem tillsammans med många andra böcker.

Inte förrän jag kom hem tittade jag på boken och då upptäcker jag att boken är en fortsättning på min Favoritbok (”Be så ska du få – Lär dig att förverkliga dina drömmar” av Esther och Jerry Hicks) som fungerat som min inspirationsbok under hela 2010.

Magiskt eller hur? 😉

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Skapa din framtid

 1. Linnea skriver:

  Får jag fråga en sak? Jag har läst The secret flera gånger och tycker att det som sägs i mångt och mycket är logiskt, men efter jag har börjat använda mig av teknikerna så har det mesta i mitt liv gått åt skogen snarare än blivit bra. Jag har tappat hela min inkomst, jag har mer utgifter än någonsin och ingenting går vägen. Jag tänker och känner att jag lever i överflöd osv men nu börjar det bli riktigt svårt att känna rätt saker när jag har panik över att vi förmodligen får gå ifrån hus och hem och ändå ligger back hur mycket som helst eftersom jag har förlorat min inkomst när jag följt min dröm. Vad ska jag göra, har du tips, vad kan det vara jag gör fel? Eller fungerar det helt enkelt inte?

  //Linnéa

  • Lili Öst skriver:

   Hej Linnéa.
   Jag heter Lili Öst och jag bloggar om lagen om attraktionskraften på finest.se , föreläser i ämnet, och i vår kommer min första bok – Jag blir vad jag tänker. Det som är en av de viktigaste komponenterna när man ska lära sig att använda sig av lagen om attraktionskraften, är att man på djupet förstår, att man inte bara behöver ha med sig intellektet – utan även känslorna, eftersom känslorna verkar som ett slags klister på dina tankar som gör dem än mer magnetiska. När man ska följa sina drömmar, så är det otroligt viktigt att man inte tvivlar på dem, utan tror på dem till 100% – ÄVEN när det är svårt! Det är väldigt lätt att ha drömmar och tänka positivt när det är lätt, men det är när det är svårt som man verkligen får bekänna färg inför sig själv – HUR MYCKET tror jag på att det jag gör är rätt!? Om man tänker på att lagen om attraktionskraften fungerar så att lika attraherar lika – så kan man sällan få till en förändring i ETT steg, eftersom många av känslorna vi har, fortfarande är en del kvar i det gamla, utan det krävs många mindre som accelererar upp till ett större. Så att lika kan attrahera lika – som kan attrahera lika – som kan attrahera lika tills det plötsligt har blivit ett stort – helt steg. Min fråga till dig är – KÄNNER du verkligen att du lever i överflöd – eller tänker du bara att du ska tänka att du gör det? Det ger nämligen en väsentlig skillnad på resultatet! Läs mer i min blogg. Jag hoppas du kan hitta de svar du behöver för att komma vidare där, så att du lär dig att använda lagen om attraktionskraften på rätt sätt – för visst fungerar den! Alltid! Lycka till/Lili

 2. Olah skriver:

  Den flyger mot mig! 🙂

 3. Vilket håll flyger fågeln åt?
  Flyger den till dig eller från dig?

  /Den nakna coachen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *