Känslominnen

Telefonkiosk på 70-talet

När jag var liten flödade min kreativitet och jag hittade alltid på nya sätt att tjäna pengar. Jag sålde lönn-näsor, samlade tomflaskor och virkade grytlappar som drog in pengar på loppmarknad. Jag gillade verkligen att ha pengar.

Det bästa var när jag hittade några enkronor under trägolvet till den tidens telefonkiosk och det gjorde jag ganska ofta. Jag minns känslan som om det var igår. Det kändes roligt, pirrigt och spännande. Hela jag ville skratta 😀

I somras återupplevde jag dessa känslor igen när jag hittade två guldpengar på marken på ett utomhusbad sent en eftermiddag. Samma känsla av glädje och upplevelse att Vilken tur jag har!

Nu när jag har fått fatt på detta känslominne så märker jag att andra lyckliga minnen poppar upp och förstärker känslan. Det känns så roligt att jag hittade känslan igen och jag hoppas att du får möjlighet att prova själv.

Nakna coachen tipsar: Om du har något minne från när du kände dig riktigt glad och lycklig så kan du försöka komma in i känslan igen genom att tänka, uppleva och fantisera om det minnet.

Lycka till!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Känslominnen

 1. Christina skriver:

  Jo, enkronor letade man ofta efter under trägolvet i telefonkiosken som stod i området! Jag minns att vi även visade några korttrick för att tjäna lite pengar! =)

 2. Pingback: Tweets that mention Känslominnen | -- Topsy.com

 3. Marie Söderberg skriver:

  hahaha jaaa så sant..tack för påminnelsen..jag plockade oxå enkronor under trägolven i telefonkioskerna..hihi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *