Lunch på Mathias Dahlgren

Mätt efter en lunch i matbaren på Mathias Dahlgren

Mat-temat fortsätter. Idag har jag ätit lunch i matbaren på Mathias Dahlgren. Wow, vilken njutning. Smakupplevelsen är utöver det vanliga och servicen fantastisk. Jag kan varmt rekommendera ett besök.

Under lunchen blev jag intervjuad av Blossom för hennes Magazin med samma namn. Vi pratade om livet och om min väg på väg till lyckan. Som barn visste jag aldrig vad jag ville jobba med men jag visste alltid att jag skulle bli lycklig när jag blev stor. Många minnen från barndomen dök upp och alla var inte så lyckliga. Jag kom i kontakt med sorg, sårbarhet, motstånd men även glädje och framtidstro.

Tack Blossom för dina bra frågor!

Nakna coachen: Livet pågår och det händer jobbiga saker ibland. Man är inte alltid på topp men det är ok ändå. Det kan vara härligt befriande att tillåta sig att känna allt man känner utan att värdera känslorna som bra eller dåliga.

”Kom ihåg att efter regn kommer solsken” (Roland i filmen Torsk på Tallin)

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lunch på Mathias Dahlgren

 1. Vilken fin bild :)))
  mm låter som en BRA dag .
  trevlig kväll //kram

 2. Pingback: Tweets that mention Lunch på Mathias Dahlgren | -- Topsy.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *