Vad är framgång?

Framgång ser olika ut för olika personer beroende på vilka mål man har. Det kan handla om att få ökad självkänsla, bli lyckligare, sänka stressen, öka motivationen, förbättra relationer, öka inkomsten eller förändra sina invanda mönster. Det viktiga är att du vet vad du vill. Framgång är resultatet av att du har tagit ett steg närmare ditt mål.

För att nå framgång behöver du veta vad framgång innebär för dig och hur det skulle var för dig att vara framgångsrik. Ordet framgång talar ganska mycket för dig själv. Gå framåt.

Den största framgången jag har haft handlar om förändringen av min mentala inställning till mig själv. Jag har under hela min uppväxt och under större delen av mitt vuxna liv tyckt illa om mig själv. Varje gång jag har sett mig i spegeln har berättat för mig själv hur jävla ful jag är. Rätt taskigt eller hur!?

Tack vare hårt terapiarbete och coaching med EFT är jag sen många år fri från dessa elaka tankar. Jag kan ärligt säga att jag är framgångsrik och lycklig!

Vad säger du till dig själv när ingen hör?

/ Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vad är framgång?

 1. Pingback: Bloggen som coachar dig! « obotligoptimist

 2. ..vilken roligt gubbe i min profilruta..hihi..va kommer han ifrån ?:..

 3. ..det kan variera..hahaha..men delar även jag dina ord om framgång..du blir vad du tänker helt enkelt..;))

 4. Framgångsbyrån delar din uppfattning om framgång, att den bottnar i vad du själv värderar som framgång. Att ha den bästa relationen med sig själv, det är framgång! 🙂
  Kram Inger

 5. Pingback: Tweets that mention Vad är framgång? | -- Topsy.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *