Fokus på njutning

Dag fem i Lyckoveckan har fokus på njutning av god mat tillsammans med härligt sällskap. Jag är så glad över min förmåga att njuta. När jag äter så börjar jag alltid med att titta på upplägget och sen doftar jag på maten för att identifiera specifika ingredienser. När jag väl får maten på tungan tar jag god tid på mig att avgöra textur, egenskaper och smak som ger en helhet av smakupplevelsen.

Jag älskar att njuta av god mat och letar hela tiden efter nya sätt att komma i kontakt med den oslagbara matupplevelsen som är på gränsen till en andlig upplevelse.

Fredag: Njuter av god mat och sällskap

Igår skrev jag ett tacksamhetsbrev och i morgon ska jag besöka en ny plats. Inger på Framgångsbyrån är initiativtagare till lyckoveckan och hon är även en av dem jag ska träffa ikväll. Jag ser fram emot ett trevligt knytkalas. Själv tar jag med mig Sashimi som jag för första gången ska göra själv. Håll tummarna att det blir bra.

Här kan du läsa om Inger och hur hennes vecka har varit.

Lördag: Besök en ny plats
Söndag: På söndag reflekterar jag vilken effekt strategierna haft under veckan.
Bara vara – Vila!

/Den nakna coachen :)

Dela med dig!
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fokus på njutning

  1. Pingback: Tweets that mention Fokus på njutning | -- Topsy.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *