Bara vara

Idag är det sista dagen på Lyckoveckan men det här är bara början på något större som jag inte vet ännu. Ska bli spännande att se vad ger i ett längre perspektiv. Jag blir nyfiken på hur Du upplever att den här veckan har varit. Hör gärna av dig och berätta.

Igår besökte jag en ny plats som jag länge längtat efter. Jag mediterade och tog kontakt med mitt inre lugn och visualiserade hur jag gick upp för en trappa med 7 steg. Väl uppe befann jag mig framför en stor glittrig silverdörr som hade formen av en cocostopp. Jag kände mig lugn och avslappnad. Meditationen var superskön och jag vill snart tillbaka för att utforska vad som finns bakom dörren.

Söndag: På söndag reflekterar jag vilken effekt strategierna haft.  Bara vara – Vila!

Det jag gillar med Lyckoveckan är att jag har haft ett tydligt syfte med fokus på lycka varje dag. Det har varit jätteroligt att samarbeta med Inger Eriksson på Framgångsbyrån och jag ser med spänning fram emot vad vi ska hitta på framöver.

Tack för ett bra samarbete!

Veckan har innehållit många övningar och den jag uppskattade mest var att skriva ett tacksamhetsbrev till min härliga farmor.

Idag ska jag bara ta det lugnt och vila. Klockan 14.00 möter jag en god vän på Grand Hotel för att njuta av deras Afternoon tea.
För mig är det vila.

/Den nakna coachen :)

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bara vara

 1. hihi jaa det låter spännande..och jag gillar afternoon tea..härligt att läsa era reflektioner..kram på er båda

 2. Pingback: Söndag, en dag för vila & reflektion! | NYHETSBREV

 3. Underbart att höra! En glittrig dörr i form av en kokostopp… vem skulle inte vilja knacka på där? Ha en härlig eftermiddag med testund, vi ses i veckan.
  Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *