Qoola Qvinnor

Jag är med i ett fantastiskt nätverk som heter Qoola Qvinnor. Nätverket är till både för företagare och privatpersoner. Syftet är att lyfta varandra och dela med sig utan att styras av Jante. Initiativtagare till ”det givande nätverket” är Siv Thuresdotter som verkligen lever som hon lär. Hon delar ständigt med sig av intressant information, andras blogginlägg och hittar på nya kreativa sätt som lyfter fram kvinnliga företagare.

Om du vill kan Du också bli medlem i Qoola Qvinnors företagsregister. Här kan du nätverka och marknadsföra dig själv och ditt företag, samt ta del av inspiration och olika tävlingar. Självklart finns Qoola Qvinnor även på Facebook.

För mig är Siv en framgångsrik förebild och jag uppskattar hennes engagemang i att stärka andra. Jag ville veta lite mer om denna Qoola Qvinna så jag hörde av mig och ställde några frågor.

Jag är så imponerad över ditt engagemang med Qoola Qvinnor, vad är det som driver dig?

Jag har alltid varit en person som gillar att ”ge järnet” – när jag väl satsar på något. Tiden har visat att jag åtminstone i dessa fall har gott om tålamod och när jag brinner för något så kan jag gå loss och frossa in på atomnivå – jag är nog lite av en ”nörd” helt enkelt.

Vad innebär framgång för dig?

Framgång för mig är att lyckas med det jag företar mig, både privat och yrkesmässigt.
Definitionen av att lyckas mäter jag i den inre tillfredsställelsen jag får av att se hur mina projekt växer och utvecklas. Men viktigast av allt är såklart familjen, som består av maken och vår lille son.

Vad är Lycka för dig Siv?

Lycka är att först och främst få ha en god hälsa, har jag den så finns inga ursäkter att inte leva livet fullt ut – och när jag gör det så är jag som lyckligast!

Har du några konkreta tips för hur man kan sticka ut i mängden och bli framgångsrik inom sitt område?

1. PASSION. Du bör ha en passion för det du gör = arbetslusten finns där varje morgon jag vaknar och det är svårt att släppa taget när arbetsdagen närmar sig sitt slut…

2. TALANG. En förutsättning för att lyckas – men utan driv, envishet och hårt arbete så kommer du ingenstans.

3. TÅLAMOD. Ge inte upp om det inte blir som du tänkt dig – kämpa på för det som du tror på. Var målmedveten. ”Rom byggdes inte på en dag!”

4. MÅL. Sätt upp delmål och njut av resan för att nå dessa. När du når ditt slutmål så kommer du att vara mogen för nya utmaningar!

5. TÄNK RÄTT. Tänk att du redan är framme vid ditt mål istället för att du är ”på väg” mot ditt mål = Indikerar både för dig själv och andra att du lyckats!

6. FÖRBILDER. Hitta bra förebilder, lär av dem, men imitera inte någon annan. Var dig själv, jobba på din självkänsla = Ger inre trygghet och harmoni.

7. HARMONI – var mån om att du har en harmoni i ditt privatliv som bäddar för%’61tt du kan återhämta dig i hemmets vrå när så behövs.

8. MOTGÅNGAR – Du väljer själv hur du ser på de motgångar du möter – Tillåt inte ett nej att hindra din framfart eller optimism. Välkomna istället motgångarna genom att de tvingar dig in på nya vägar – vägar som t.o.m. kan visa sig ge bättre utdelning i slutänden.

9. UTDELNING. Det finns inga genvägar – men när du når framgång med dina insatser är så är det självfallet värt all möda – framför allt när utdelningen består av så mycket mer än enbart finansiella intäkter för utförd prestation!

Tack så mycket Siv för att du tog dig tid att svar på mina frågor. Jag är övertygad om att dina tips på Framgång kommer att inspirera många.

Gör som Siv och dela med dig av information, blogginlägg och annat som du tycker är bra. Jag tror verkligen på att vi tillsammans blir starkare. När vi ger från hjärtat utan att förvänta oss något tillbaka så bidrar det till att tillgodose olika behov hos oss som i sin tur leder till glädje och lycka.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Qoola Qvinnor

  1. Pingback: Hela Intervjun med Siv Thuresdotter |

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *