MöjlighetsMöte™

Jag ser jag möjligheter i det mesta och onsdags hade jag förmånen att delta i ett MöjlighetsMöte™ som hölls av Möjlighetsledaren Jonas Faremo. Jag hade ingen aning vad jag hade att vänta mig men jag måste tillstå att jag blev glatt överraskad över den öppenhjärtliga stämningen på workshopen.

MöjlighetsMöte™ är som en inspirationsföreläsning där man skapar konkreta möjligheter på plats. Kreativiteten flödade fritt och vi hjälpte varandra att ta nästa steg i riktning mot att nå våra drömmars mål. Vi var alla modiga, öppna, ärliga och hjälpsamma.

För mig kändes det utmanande att ställa mig upp inför alla men det var också en jäkla kraft i att uttala mitt nästa steg inför hela gruppen.  Största insikten för mig var att jag inte måste klara av allt själv och att det var ganska lätt att be om hjälp trots allt.

Självklart blev jag nyfiken på hur Jonas definierar framgång så jag passade på att fråga honom när vi sågs för fotograferingen efter workshopen.

Hur definierar du framgång?

Framgång är att skapa den verklighet man själv vill. Framgång är personligt och det är därför vi på MöjlighetsMöten säger att vi skall göra det vi ”KÄNNER FÖR” och inte det som är ”RÄTT”. För i det som vi tänker är ”rätt” har vi bakat in omvärldens samlade uppfattningar av vad framgång är och de har ingenting att göra med din unika person.

Om du däremot lyssnar på din inre längtan, det du känner för och tar beslut i den riktningen så har du tagit ett steg närmre framgång samt njutit under tiden. Livet är för kort för att inte göra det vi känner för tänker jag.

Har du några konkreta tips på hur man når framgång?

Absolut. Jag har mängder! Eftersom jag intervjuar Sveriges bästa framgångscoacher för att berika konceptet MöjlighetsMöte™ och alla som deltar på dem så har jag många sköna infallsvinklar på detta.

Jag tänker t ex på det Kjell Enhager sa angående hur vi skapar den verklighet vi vill ha: ”Uppskatta det du har! Om du vaknar på morgonen, märker att du är vid liv och har hälsan i behåll – då är 99,9% bra i livet.”

Om vi ser oss omkring, uppmärksammar allt det härliga som finns runt oss och väljer att känna tacksamhet så hamnar vi i ett tillstånd där vi känner oss framgångsrika! Enkelt eller hur?

Tack Jonas!

Det här var verkligen givande. Företag beställer MöjlighetsMöte™ som kickoffer eller kundevent och regioner kan arrangera dom för att boosta entreprenörskap och samarbeten. Om jag får möjlighet att vara med på ett MöjlighetMöte™ igen så vill jag gärna grabba tag i den möjligheten. Jag känner starkt att det här är något vi kommer att få se mer av framöver.

Varmt lycka till!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *