Utmana din inre domare

Hon har supersnygga stövlar på sig. Jag sitter på tunnelbanan och märker att jag sitter och tittar på kvinnan som sitter mitt emot. Jag hinner inte tänka tanken klart förrän jag hör mig själv säga: ”Vilka snygga stövlar du har!” Kvinnan lyser upp och blir synligt glad över min kommentar. Tänk vad lite som behövs för att påverka någon annan.

Hur många gånger varje dag tänker du någonting positivt om någon annan fast du inte säger någonting? Testa gärna att utmana din inre domare och sprid lite glädje genom att dela med dig av dina positiva tankar.

Nämenguu…så kan man väl inte göra…prata med främmande folk!
Men varför inte? Testa så får du se! Om du vill får du gärna höra av dig och berätta hur det går.

Lycka till!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Utmana din inre domare

 1. Pingback: ”Prata mer om mig” |

 2. Mia skriver:

  Helt klart kommer tanken oftare än att man säger något till en okänd..Men det händer mellan varven att jag gör det. Och alltid lika uppskattat. Den andra sidan är ju också att det faktiskt ger sååå mycket energi tillbaks att göra det. Berömma, ett leende hålla upp dörren mm. Det behövs så lite för att det skall bli så mycket tillbaks…..
  Njut av kvällen..
  Kramar från Mia

 3. Sara skriver:

  Jag gör sånt ibland! Det är härligt och får även mig att må bra! Superkul! Det blir en ringar på vattnet effekt av alla handlingar man gör, därför är det så viktigt att utföra positiva handlingar tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *