Jag gillar att skryta

Fotograf Johan Marklund

Jag brukar ta för vana att spara positiv feedback så jag kan boosta mig själv när jag behöver fylla på. Häromdagen fick jag jättefin feedback av en toppbloggare som kallar sig FitnessJossan. Hon är 22 år och jobbar som viktminskningscoach och författare. Såklart blev jag jätteglad över att få så fint utlåtande och vill skryta lite.

Jag gillar att ”skryta” i dess bästa bemärkelse. Att skryta är för mig att se och uppskatta mitt eget värde genom att sätta ord på och dela med mig av min glädje. Det finns ingen tanke på att förminska andra eller att vara förmer.

Vad brukar du skyta om?

/Den nakna coachen 🙂

Linda Örtengren driver en blogg som heter den Nakna Coachen. Hon skriver om allt du vill veta om dig själv och hon får sina läsare delaktiga. Ändå sedan jag hittade hennes blogg för flera månader sen så går jag in ofta. Jag har fastnat. Den nakna coachen har den senaste tiden växt och blivit större, all kredd till henne. Hon har dessutom varit i en stor intervju i Blossom Magasin.

Nu har hon en tävling i sin blogg med boken Tvärtom!

En bok om hur du gör allting tvärtom för att klättra på karriärstegen, bli framgångsrik och rik. Boken är skriven av Max Söderpalm, en riktig inspiartionskälla.

Vill du vinna boken? Det vill jag!

Obs, detta är inget sponsrat inlägg, jag skriver generöst och fint om DEN NAKNA COACHEN för att det är vad jag tycker. Inget annat.

//FitnessJossan

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jag gillar att skryta

 1. Vilken härlig feedback! Visst är det härligt att blogga, en riktig egoboost. Jag brukar ”skryta” om när det händer roliga saker, som att det skrivits en artikel om mig eller när jag får en rolig föreläsning eller så.

  Tack för ett härligt inlägg!

  Kram, Cecilia

 2. Maggan skriver:

  Borde kunna skryta mer men är nog dålig på det. Jo jag är bra på att få andra människor glada i min omgivning…kanske är jag trots allt ganska kul att umgås med…haha. Ha en bra dag Linda från Maggan

 3. Härligt det där.
  Hade inte Jantelagen funnits så hade nog fler ”vågat”
  Fortsätt skryta vi behöver fler positiva förebilder

  Ha en fortsatt bra dag

 4. elenor skriver:

  Å vad härligt att läsa! Just att våga skryta utan att vilja verka bättre eller för mer än någon annan, för det är ju just det! Att man har Rätt att vara nöjd, ge sej själv beröm, utan att trycka ner någon för det är verkligen inte det man vill. Vi skulle hitta på ett bättre ord bara eftersom ordet ”skryta” oftast just har den där negativa efterklangen… eller att vi lär oss tänka Tvärtom om det ordet!
  KramKram!

 5. Schyssta tjejer är det bästa som finns!
  Ha en härlig dag, Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *