Dag sex: ”Agera som om du redan nått ditt mål!”

Välkommen till Framgångsveckan – ett bloggsamarbete för framgång! Framgångsbyrån STHLM och Den nakna coachen ger en gratis blogg-workshop på temat framgång under sju dagar. Du väljer själv hur aktiv du vill vara. Följ med från din dator, kommentera på Facebook, på bloggarna eller bara skriv i en dagbok därhemma.

Övningarna som ingår i framgångsveckan bidrar till framgång inom det område du själv väljer. Igår handlade övningen om att ta ett  första steg mot sin framgångsvision. Jag följer också med i övningarna och igår tog jag ett steg närmre mitt mål genom att ha ett planeringsmöte för Lyckokompaniet. Det känns verkligen roligt, kreativt och utmanande.

Dag sex: Agera som om du redan nått ditt mål!

I dag får du en försmak av hur det är för dig när du har nått ditt mål. Nu när du vet hur din framgångsvision ser ut och du har tagit ett första steg mot att nå ditt mål så är det dax att leva dig in i att du redan har lyckats.

Känn de känslor som du kommer att känna! Tänk tankarna du kommer att tänka! Agera på samma sätta som du kommer att agera! Fira på samma sätt som du kommer att fira! Använd dig av din fantasti och inlevelseförmåga och agera framgångsrikt hela dagen.  Lycka till!

Varmt välkommen att dela med dig av dina reflektioner, upplevelser och framgångar. I morgon är det sista dagen på framgångsveckan som vi avslutar med att utvärdera och fira framgångarna!

/Den nakna coachen :)

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dag sex: ”Agera som om du redan nått ditt mål!”

 1. Pingback: Vi coachar, lär ut och leder dig till ett lyckligare liv! |

 2. Pingback: Dag sju: ”En dag för reflektion – Vila och Fira!” |

 3. Dag 6 = en dag av njutning! Jag går här och ler idag eftersom jag uppnått mitt mål och Wow, vad jag njuter av det!

  Jag hittade ett inlägg där både du och jag är länkade: http://nyfikenienstrut.blogspot.com/2011/04/dagen-da-skiten-lamnar-stugan.html

  Önskar dig en härlig lördag!

  Kram, Cecilai!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *