Dag sju: ”En dag för reflektion – Vila och Fira!”

Välkommen till sista dagen på Framgångsveckan – ett bloggsamarbete för framgång! Framgångsbyrån STHLM och Den nakna coachen har under en hel vecka haft en gratis blogg-workshop på temat framgång. Det är jätteroligt att så många har engagerat sig för din egen framgång.

Igår hade vi en övning som gick ut på att agera som att man redan nått sitt mål. Själv gick jag omkring med en känsla av lätthet. Jag riktigt myste hela dagen utan några planer eller måsten. Jag sov middag när jag blev trött, åt när jag var hungrig och jag styrdes inte alls av klockan. Det blev en härlig dag i framgångens tecken.

Dag sju: En dag för reflektion – Vila och Fira!

Framgångsveckan har kommit till sin sista dag och det är dags att reflektera över hur du tycker att veckan har varit. Ställ dig frågan, Vad har jag gjort bra? Besvara endast frågan, vad har jag gjort bra! Njut av dagen och hedra dig själv för de steg du har tagit och fira dina framgångar! Ingen framgång utan firande. Vila och fyll på energi på ett sätt som passar dig.

Skulle vara jättekul att höra vad du känner dig glad, stolt och nöjd med! Vi ses i morgon då jag fortsätter att blogga om lycka, självkänsla och framgång.

Soliga hälsningar

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dag sju: ”En dag för reflektion – Vila och Fira!”

 1. Pingback: Framgångsveckan är över! | Klokegård - En inspirerande föreläsare bloggar!

 2. Hej där!
  Vilken mysig söndag! Älskar vårljuset och känslan av födelsedag 🙂 Inte förrän imorgon men den här tiden på året doftar ”min födelsedag”. Jag sitter och jobbar idag. Allt i andan av framgång, vision och komma i mål. Struktur och beta av. Imorgon är jag mer ledig för då är det Min dag!
  Må så gott,
  Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *