Vad har hänt?

Vardagsbetraktelse: På väg till bussen i morse hände något som aldrig brukar hända mig. Bilarna stannade vid övergångsstället när jag skulle gå över. Inte bara vid ett utan vid alla tre. Full med skratt och förundran över detta fenomen gick jag vidare med ett stort leende på läpparna.

Jag brukar söka ögonkontakt med bilförarna när jag vill gå över. Ibland fungerar det men för det mesta inte. Jag blir nyfiken på vad det är som har hänt. Vad är det jag utstrålar idag som jag inte gjorde igår? Och hur kommer det sig att de stannade utan att jag ens sökte ögonkontakt. Jätteintressant tycker jag!

Ha en bra dag!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vad har hänt?

 1. Lisbeth skriver:

  Riktigt känner det du utstrålade.
  Där kom en kvinna och hela kroppen sa:
  Jag gillar mig själv
  Jag tror på mig själv
  Jag vill inte vara någon annan
  Jag kan jag vill jag törs

 2. conny skriver:

  Först tänkte jag att du glömt att klä på dig och att det var därför de stannade, men då hade det antagligen stannat nån blå-vit bil också. 😀

 3. Ja men, det är ju uppenbart! Du utstrålar framgång! Och den vill man inte stöta sig med. 🙂

  Ha en skön kväll!

 4. Fitnessjossan skriver:

  Jag tycker också att det där är väldigt intressant, varför vissa saker händer ena dagen men inte den andra. Jag tror att det har med att göra vad man utstrålar för dagen som man inte är medveten om. Igår hade jag en puderrosa kofta på mig och kände mig ”ett med världen”, fick många leenden utan att jag ens såg människan först. Idag, klär jag mig i grått. Inte lika poppis bland leenden haha 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *