Vad är lycka för dig?

Utan min farmor hade jag nog inte blivit en vettig människa. Hon har alltid funnits för mig och accepterat mig för den jag är. Trots sina 93 år är hon fortfarande ung och har sin humor kvar. Häromdagen frågade jag vad lycka innebär för henne och hon svarade utan att tveka.

”Lycka är att få vara frisk och att göra snälla saker mot andra.”

Vad är lycka för dig? Hör gärna av dig och berätta.
Kram

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Vad är lycka för dig?

 1. fitnessjossan skriver:

  Lycka för mig är att se min dotter skratta. Att vara någorlunda ekonomiskt oberoende vid 2t års ålder är också lycka för mig.

 2. Peter skriver:

  Lycka för mig är att man finns här och nu, idag, Morgondagen vet man inget om.. så njut av allt det vackra och fina i livet så länge man kan

 3. EmmaW skriver:

  Lycka för mig är god hälsa, glada friska barn och att jag har fått livet mitt tillbaka.

 4. Sara skriver:

  Bra och tillsynes enkel fråga. Du har en smart farmor! Jag håller med henne! För mig handlar lycka också om att ha människor omkring mig som jag älskar, att få utlopp för min kreativitet och trivas med mitt liv både privat och professionellt, samt att leva utan att behöva oroa sig för ekonomi.

 5. Lisbeth skriver:

  Lycka för mig är när jag får glömma tid och rum tillsammans med mina barnbarn.
  Vi skrattar leker och busar. Världens ondska och problem suddas ut.
  Efteråt är jag varm i hjärtat och hela kroppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *