7 tips för att hitta något att skriva om.

När jag startade min blogg så bestämde jag mig för att vara ett alternativ till alla ytliga och intetsägande bloggar. Men hur gör man för att skapa ett blogginlägg med mening när inspirationen tryter och jag känner mig tom och utan något vettigt att säga?

Just nu känns det ganska lockande att bara skriva om hur min dag har varit och att trädnopparna är så vackra. Ja, det finns såklart många som tycker att det är meningsfullt men det är inte riktigt min tanke med bloggen som i grunden handlar om lycka, självkänsla och framgång.

Alla drabbas förr eller senare av ”skrivkramp” men idag väljer jag att fokusera på tips från en framgångsrik förebild istället. Jacqueline Kothbauer delar med sig av sina framgångstips till alla som har kört fast och vill hitta något att skriva om. Lycka till!

7 tips för att hitta något att skriva om.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 7 tips för att hitta något att skriva om.

 1. Lisbeth skriver:

  Småler för mig själv när jag läser hur du känner. Tack för tipset i alla fall.
  Som lärare mötte jag ofta barn som inte ”kunde” skriva i alla fall enligt dom själva.
  Lock och pock, hjälp att börja och muntra tillrop hjälpte inte.
  Det enda som hjälpte var att få dom att frammana bilder.
  Blunda slappna och släpp kravet på dig själv att du måste få till något.
  Andas lugnt och försök stäng ute ljuden.
  Vilken bild ser du?
  Det är den som är huvud iden.

  Nu har krampen börjat släppa.
  Går det inte att skriva ändå. Strunta i det. Det går bra att bara skriva att idag kommer det inget inlägg.
  Tänk vad prestation kan förstöra.
  Ha det o kram

 2. Sara skriver:

  Jag är inne i en sån period nu tycker jag, då det är svårt att veta vad jag ska skriva om och då inläggen inte alltid känns så meningsfulla. Skönt att höra att jag inte är den enda. Tack för en bra blogg! Ska kolla in tipsen nu! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *