Nätverka framgångsrikt

Säljar AW på Anglais i Stockholm

Jag nätverkar en hel del och tycker att det är ett toppenbra sätt att få nya kontakter som förhoppningsvis leder vidare till business. När man nätverkar hjälper man varandra och det gillar jag. Det bästa är när jag kan förmedla kontakter till andra. Visst blir jag glad när jag får en ny coachklient på rekommendation men nätverkande handlar om så mycket mer för mig.

Som coach och samtalsterapeut är mitt jobb bitvis ganska ensamt. Visserligen sitter jag i samtal och möten med klienter men jag har inga direkta arbetskamrater. Nätverkandet fyller en viktig social funktion för mig. Här får jag mina jobbarkompisar samtidigt som jag bidrar till att andras framgång genom att dela med mig av mina kontakter. Jag tror att ju mer jag delar med mig ju mer får jag tillbaka 🙂

Jag tror inte på konkurrens. Jag är övertygad om att det finns tillräckligt mycket jobb för alla.

Nätverkar du? Om du vill följa med mig på en nätverkslunch eller en frukost vid tillfälle får du gärna höra av dig så bjuder jag in dig. Ett enkelt sätt att knyta nya kontakter och marknadsföra ditt företag. Välkommen!

Må bäst!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nätverka framgångsrikt

 1. Marie söderberg skriver:

  Först..vilken härlig bild…och yes jag säger som Karin det rockar 😉 kram och tack för titten på rosa rosa inredningen :))) nu blir det bröllop nästa vecka..du vet på fredag..e de ju the wedding of the year….kram

 2. Jonas M skriver:

  Grym du e Linda. Följer gärna med

 3. Karin Ulfhielm skriver:

  Nätverkande is da sh-t! Håller helt med dig. Jag tänker också att det handlar om att träffa personer som tänker annorlunda än du själv – man får nya infallsvinklar på saker. Det jag dock märker vid vissa mingel är att det finns personer som inte riktigt förstått vad nätverka handlar om – de är ute efter mitt visitkort, och två dar senare kan jag mailbombarderas med diverse erbjudanden… Å andra sidan, vi får väl föregå med gott exempel. Ser fram emot att träffa dig IRL vid tillfälle! Glad Påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *