Så styrs du av din mamma!

Av Colette Van Luik

Vilken typ av mamma har du haft och vem är du som mamma?

Den 6 mars blev jag intervjuad för ett reportage i Tidningen Kattis & Company som handlar om vår relation till Mamma. Nu finns den ute i butik (nr:5 2011) Du kan läsa om olika typer av mammor. Från Dramaqueen mamman till Martyr mamman och hur hon styr dig. Själv är en kombination av Ego- och Supportermamman.

I tidningen svarar jag på frågor om hur härligt och hur jobbigt det kan vara med sin mamma samt hur du ska göra för att klippa ”navelsträngen” till henne.

Hoppas att du ska tycka om läsningen!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Så styrs du av din mamma!

 1. Mia skriver:

  God morgon Linda…
  Den artikeln ska jag läsa…
  Jag klippte min navelsträng tidigt..flyttade som 15-åring till annan ort…
  Söndagsmiddag hos mamma??? De har jag aldrig varit med om.. Men älskar att ha det för mina barn o barnbarn…

  Önskar dig en fin dag//Mia

 2. Marie söderberg skriver:

  Min mamma e rätt go hon…stark och oxå en kompis..vi kan nog prata om allt..vi hjälper varandra och bryr oss om varandra…tycker inte om att hon blir äldre..vill alltid att hon ska finnas kvar…

  • Skönt att ni har en så bra relation Marie!
   Låter helt fantastiskt. Jag kan förstå din känsla att du vill att din mamma alltid ska finnas kvar…på ett plan så kommer hon alltid att finnas kvar men man kan inte kramas mer.

   KRAAAM

   /Linda

 3. Min Mamma dog väldigt plötsligt för två år sedan och då blev jag kraftigt påmind om vilken betydelse Mamma har på våra liv. Vi hade en väldigt stormig relation under min uppväxt men sedan jag blev vuxen så hittade vi varandra på ett annat plan och fick en väldigt bra relation. Så vi fick 10 fina år tillsammans och det är fortfarande väldigt smärtfullt att tänka på Mamma och allt som vi inte hann med.
  Till alla er som har eran Mamma kvar, ta hand om relationen, och är den trasig så gör allt som står i er makt för att förbättra den. När hon väl är borta så är det för sent.

  Önskar dig en härlig påsk!

  • Tack Cecilia för att du delar med dig. Det är en viktig tanke du förmedlar.

   Jag tycker att det är viktigt att ta hand om relationen när det fortfarande finns hopp om en förbättring men man får inte glömma att respektera sig själv och sätta en gräns för vad man är villig att vara med om.

   Kraam

   /Linda

 4. elenor skriver:

  Hej Linda!
  Jag är hos min mamma med mina två tonårsdöttrar just nu för lite påskfirande! Har ju såklart tänkt mer än en gång på det där med mamma-dotter förhållandet! Ska gå ner till kiosken och köpa tidningen!1
  Kram och Glad Påsk!

 5. fitnessjossan skriver:

  Den artikeln vill jag läsa! Min mamma är en galen narcissistik icke lyssnande människa som inte fattar att hon har 2 vuxna barn. Dessutom tror hon att hon är min dotters mamma och gör allt för att trycka ner en.

  • Låter som att du haft en rätt tuff uppväxt. Hur hanterar du relationen till din mamma idag? Hur är du som mamma?
   Blir intresserad och vill veta mer.
   Hoppas att vi får möjlighet att träffas IRL och prata mer.

   KRAAM

   /Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *