Ta skit

Jag hade tyvärr inte möjlighet att vara med på Oscarsteaterna igår när fyra bra föreläsare gav sina bästa tips på framgång. Max Söderpalm,  Annika R Malmberg, Thomas Lundqvist och Tomas Lydahl. Jag hade gärna varit där låtit mig inspireras men ibland fungerar det inte rent praktiskt.

 

Trots att jag inte var där så vill jag dela med mig av lite inspiration från Framgångsexperten Annika R Malmberg som har skrivit boken ”Ta skit gör det till guld”.

Så här definierar Annika R Malmberg framgång. ”Framgång är att vara stolt över sig själv. Framgångsrika människor vågar testa gränserna och de är inte heller så rädda för att misslyckas.” Annika är övertygad om att det man blir mest framgångsrik av är att kunna ta kritik och kunna vända det något positivt. Träna, träna och träna på det!
Här hittar du Annika på Facebook.

Hur bra är du på att ta kritik?

Må bäst!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ta skit

 1. Mia skriver:

  Rätt så bra tror jag…för då kan man ju gör bättre…Det är som när barnen skulle lära sig cykla ramla -resa sig upp prova -ramla ja osv…. Dela på det personliga och sakliga är ju rätt viktigt att kunna….Sak o person är ju inte alltid samma sak…

  Det är i motvind man kommer framåt!

  Njut kvällen!
  Kram Mia

 2. Lisbeth skriver:

  Jag har tränat mycket på det. När jag arbetade som ledare på Telia fick vi mycket utbildning i just den frågan
  Jag tycker kritik är bra om den är konstruktiv. Då kan man gå in i ett samtal med den som ger kritiken och lära sig något. Tyvärr är ju mycket av det vi får till oss rent ut sagt bara skit. Konsten för mig var att lära mig skilja de olika typerna och inte slösa energi på den som ändå inte lärde mig något dvs: skitsnack Den fungerar ju bara som ett sätt att trycka ner någon

  Nu ska jag gå ut och fika med grannarna.
  Undrar om jag får någon ”kritik”
  Ha en bra dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *