Ett framgångsrikt kärleks-koncept

Lidingös cykelkampanj avslutades igår den 21 maj 2011 i Lidingö centrum då staden tillsammans med föreningar och näringsliv bjöd på en storslagen cykelfest. Här kunde man bland annat prova att blanda sin egen smoothie genom att envist trampa på en cykel och måla Kärleks-cyklar. Jag och min dotter spenderade flera timmar med att måla cyklar och de blev riktigt fina.

Folk som gick förbi blev glada och nyfikna. Konceptet med Kärleks-cyklarna bygger på att de är allas egendom och inte får låsas eller ägas. En Kärleks-cykel är alltid fri att användas och njutas av. När du cyklat klart för stunden kan någon annan ta vid och använda den utan några förpliktelser. Tanken är att du lär dig uppskatta nuet och Kärleks-cykeln kan ALDRIG bli snodd eftersom den inte tillhör någon.

Så här fin är cykeln som fick följa med oss hem. Tänk vad coolt, jag fick en cykel till låns. Om du har en cykel som du inte använder och vill bidra till mer kärlek och glädje i världen så måla din egen Kärleks-cykel och låt den vara olåst och fri att använda för alla som vill.

När du ser en färgglad cykel som är olåst är det bara att låna den, njuta av upplevelsen och lämna den vidare till nästa person. Är inte det kärlek så säg!?

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ett framgångsrikt kärleks-koncept

 1. elenor skriver:

  Vilket härligt projekt!!

 2. Wow! En sån cykel vill jag hitta och hojja iväg på en stund!
  Söndag, ska ni cykla iväg nu?
  Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *