Intervju om Lycka

 

 

För en vecka sedan höll Lyckokompaniet sitt första föredrag i Strängnäs och i dag kan man läsa en intervju med mig om ämnet Lycka hos en välkänd bloggare, Cecilia Kärvegård. Här svarar jag på frågor och ger praktiska tips på hur man kan göra för att öka sin lyckonivå. Det känns verkligen meningsfullt att få bidra till att sprida kunskap kring detta.

Lyckokompaniets drivkraft ligger i att coacha, lära ut och leda dig till att uppleva, öka och kvarhålla lycka – för din egen skull. Läs mer om vår och lyckoforskningens syn på vad lycka är.

Vad gör dig tacksam just nu i livet? Lyckokompaniet ställde frågan i samband med föreläsningen i Strängnäs i torsdags. Vad svarar du?

Besök Lyckokompaniets hemsida här.

Må bäst!

/Den nakna coachen 🙂

 

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Intervju om Lycka

 1. Elisabeth skriver:

  Jag har läst inlägget på Klokegård-Designa ditt liv. Bra och välskrivet. Det berör mig mer när jag får veta i ett av dina tidigare inlägg att du för tio år sedan var rejält under isen. Det är beundransvärt gjort av dig att resa dig igen och att du nu sprider så mycket glädje omkring dig. Jag önskar dig all lycka.

 2. Det är så roligt att läsa kommentarerna på din intervju! Success!

 3. Jag är tacksam över den Rockstjärnestatus jag ger mitt liv!

  Tack för den härliga intervjun! Och vad roligt att du kallar mig en välkänd bloggare. Den suger jag på hela dagen i mitt Rockstjärneliv!

  Kramar och massor med solstrålar ger jag dig idag!

 4. Kanonintervju hos Cecilia!! Good job!
  Kram inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *