Bästa bloggarna!

För ett år sedan hade jag inte läst ett enda blogginlägg och nu följer jag dagligen en massa bra bloggar. Min bloggkarriär har jag Marie Söderberg att tacka för.
Det var hon och Mediababen Jacqueline Kothbauer som inspirerade mig och som fick mig att förstå nyttan med bloggandet. Marie skriver för Vårt Kungsholmen och är även bloggskribent för Classic Style in the City.
Här kommer några axplock från några av de bästa bloggarna jag följer. Håll till godo!

Framgångsbyrån STHLM (Inger Eriksson)
Inspirerad av Sommapratarna i P1 har Inger bjudit in en blandning av personer som får berätta vad de vill under rubriken, En framgångssaga. De kommer göra det i skrift, med en videofilm och länka med musik de gillar, om de vill. Vad passar bättre än att kalla detta för Sommarbloggarna?!

Du är varmt välkommen att följa Sommarbloggarna på Framgångsbyrån STHLM. Hela sommaren!!!

Klokegård – Designa ditt liv (Cecilia Kärvegård)
”När livet rullar på, du gör dina dagliga göromål, livet går på autopilot och livet  känns ganska tråkigt, tomt och intetsägande. Då har du ett val! Ja, du har ett val och det är att bli Rockstjärnan i ditt Liv.”

”Vi är här på jorden en kort tid så då får vi göra det mesta utav det, passa på att ha så roligt som det bara går! Sätt guldstjärna på din vardag genom att höja ”Rockstjärnestatusen i ditt liv!

Lev ditt liv (Mia Olsson)
Framgång i livet är väldigt olika för alla. En dag som denna snurrar tankarna i mitt huvud på olika vis. Hur såg mitt liv ut när sonen kom till?

Jag kan med stolthet konstatera att jag tagit livet på fullaste allvar. En stor livsstilsförändring som gör att jag idag är genuint glad & stolt över vad jag orsakat i livet. Har lagt en bra ”frisk” grund för att se även mina barns barn växa upp och få ta del av det.. Vem vet det kan ju komma flera Lilleman.

Det finns alltid något att vara stolt  över… jag lovar… se dig själv i spegeln!

För egen del så finns det så mycket mer att upptäcka och inspireras av. Vore väldigt kul om du vill dela med dig av dina ”Bästa bloggar”.

Må bäst!

/Den nakna coachen 🙂

 

Jacqueline Kothbauer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bästa bloggarna!

 1. Anette skriver:

  Hej! Ville bara titta in och säga HEJ. Hittade dig via Ingers bloggbukett häromdagen. Här hittade jag ju en massa bra och inspirerande tankar och kloka ord. Kul läsning. Kommer tillbaka igen.
  Tjingeling
  Anette 🙂

 2. Johanna skriver:

  Snyggt inlägg!
  Så kul börja följa er alla, verkligen bra idé med sommarbloggarna av Inger tycker jag!
  Och tack fina du för länken!
  Du har en given plats ”hos mig” också!
  kram /Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *