Mitt sommarnöje

Patricia

Jag utövar min hobby så snart jag kommer till 😉 Här kommer fler bilder.
Patricia har bättre mat än någonsin men toaletterna är kass. Det luktar illa och är trångt. Men man kanske får har överseende eftersom det är på en båt.

OK-Lidingö

Alltid fräsch toa på OK Lidingö.

Hotell Hellsten

Smakfull och stilren. Superfräsch!!!

Jensens Bofhus Sveavägen

Fyller sin funktion men dessvärre stinker toaletterna.

Trädgården Norra bantorget

Trevligt sommarhäng men toaletterna känns som i en barack trots marmorgolvet. Dessutom spökar det.

Trädgården Norra bantorget

Har du några bilder på toaletter du har besökt får du mer än gärna skicka till mig tillsamman med en kort beskrivning och recension. linda@naknacoachen.se

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mitt sommarnöje

 1. Anette skriver:

  Jag älskar din hobby! Den är så…härlig. Vi behöver alla toaletter och de behöver vara fräscha. Man blir lätt lite hemmablind men jag minns att när jag reste runt i Australien för 9 år sedan så blev jag mycket impad av deras toastandard. Det fanns alltid en toa vart man än befann sig (kanske inte alltid jättefräscha). De hade alltid toapapper, visst ibalnd var det av smörgåspappersvarianten men det fanns. De var dessutom alltid gratis! Om jag tänker efter så är det så fortfarande. Det finns ingen toabrist här inte. Tyvärr så upplever jag att det i Sverige är något knepigare att hitta en toa och när man hittar dem kostar de hur mycket som helst. Om jag har kamera och ser något skoj ska jag tänka på dig och skicka en bild.
  Ha en fin dag.
  Kram Anette

 2. Pingback: Värt att veta om Linda? |

 3. Johanna skriver:

  haha vilken rolig hobby! =)
  Jag som fotar dörrar, dörrar och gatublomlådor i tid och evighet på semestern….

  Tack, du har sån fin blogg! Kommer be om massa tips 😉
  Men det tar vi efter semestern!
  kram

 4. Du är för underbar! Det är så viktigt med fräscha toaletter. Tänk dig ett hål i golvet på ett tåg utan något att hålla i när det svänger. Så kan det se ut i Indien och då vill man inte vara lös i magen. 🙂

  You Rock, Babe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *