Avgörande vägval

Igår när jag satt på en parkbänk och åt glass hoppade det fram en liten gråsparv framför mig på marken. Jag tänkte inte så mycket på det men när den sedan flög iväg och tog vägen rakt förbi mig i ögonhöjd med ett avstånd på 15 cm så insåg jag att den antagligen försökte berätta något för mig. Så här står det om gråsparven:

”Du befinner dig i ett avgörande vägval i ditt liv. Det är viktigt att följa ditt hjärtas väg. Din gåva är att hitta rätt.”

Ok! Här gäller det att stanna upp och lyssna inåt. Jag har alla svaren inom mig så jag ska försöka sluta leta på andra ställen. Tack för påminnelsen!

Texten är hämtad ur boken ”Djurens språk” av Carina Solöga Högman

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Avgörande vägval

 1. Johanna skriver:

  åh, blev så glad när jag läste detta, jag som också just sett en gråsparv! (tror jag) =)
  och ja, bilden med fåglarna har jag tagit, är från ett torg någonstans i sydamerika… underbara bilder man hittar när man börjar gå igenom resefoton….

 2. Härligt budskap!

  You Rock!

 3. Therese skriver:

  Metod/teknik för att ”spara” känslan…nej det är just det jag inte har:-/ Men efter en mindre ”stress-kolaps” i juni har jag insett att jag behöver börja LEVA här och nu och njuta av stunden. Så nu samlar jag på ögonblick, lugn och härliga upplevelser för att försöka få in en god vana inför den vanliga vardagen som närmar sig.
  Kram Therése

 4. Mia skriver:

  Men den boken ska jag skaffa… verkar super intressant..Fast vi har ju våra egna svar, bara vi väntar in och inte forserar…
  Nu är jag tebax igen Linda..Kram o ha det gott..

 5. Leif Grytenius skriver:

  Wow!

  Vilken härlig påminnare 🙂

  Tack för underbar text och intressant boktips.

  Ha de bäst
  Leif

 6. elenor skriver:

  Så spännande! Jag gillar den där boken mycket! Härom morgonen då jag åt frukost på en klippa utanför Gräsö kom en gräshoppa och hoppade upp i mitt ansikte!! Läste vad den ville mej och blev glad och stärkt!
  Kram <3

 7. Therese skriver:

  Intressant, den boken har jag aldrig sett! Vägval…jag famlar. Tack för påminnelsen att lyssna inåt. Kram Therése

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *