Lycka ombord på en lyxkryssare

Genom nätverket Qoola Qvinnor hade jag turen att vinna en Vipvisning av lyxkryssaren Azamara som är en av Royal Caribbeans fartyg. I torsdags spenderade jag halva dagen ombord tillsammans med tre andra Qoola Qvinnor. Aleksandra Elfström, Ewa Häger och Inger Eriksson.

Fartyget låg förtöjt i frihamnen i Stockholm och efter en rigorös säkerhetskontroll steg vi ombord. Jag hade mina kritiska glasögon på mig men ju längre tid jag spenderade ombord på Azamara desto bättre trivdes jag. Jag hittade faktiskt ingenting att klaga på!

Inredningen kanske inte riktigt var i min smak men det var genomtänkt, gediget och ingav en känsla av hur det var att kryssa på de sju haven i mitten av nittonhundratalet. Lyxigt på ett behagligt äkta sätt. Båten var fräsch och doftade gott. Maten var gudomlig och jag såg inga skavanker någonstans.

Jag blev på riktigt imponerad över att all personal verkade vara äkta intresserade av att ge bra service. Till och med städaren mötte min blick med ett vänligt ”goodmorning” och fick mig att känna mig välkommen. Det fanns en stolthet i att jobba här. Underbart att se och uppleva god service. Det här kan definitivt bli en god vana.

Under lunchen blev vi uppbjudna till en av de specialrestauranger som finns ombord. Mer om maten kommer i ett separat blogginlägg framöver. Men så mycket kan jag säga, jag fick uppleva en helt ny smaksensation 🙂  Att njuta av god mat, bra service i glada vänners lag är något som bidrar till att jag blir verkligt lycklig. I vilka situationer mår du som bäst?

Ser fram emot att få kryssa på riktigt! En konferens, inspirationsresa, weekend med tjejgänget eller bara semester med familjen. Jag kan hitta på många anledningar till att kryssa med Royal Caribbean. Här kommer lite bilder från båten. Såklart har jag passat på att plåta toaletter eftersom jag tycker att det är så roligt.

Må bäst!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lycka ombord på en lyxkryssare

 1. Pingback: Vinn en exklusiv fartygsvisning genom Qoola Qvinnor |

 2. HÄLSOFOKUS skriver:

  Åååh, vilken båt. Grattis till den fina vinsten. Önskar förstås att jag vunnit, jag älskar båtar och havet…

 3. Anette skriver:

  Hej! Kanske skulle vi ta in på en lyxig båt medans vi väntar på att huset blir färdigbyggt? 🙂 Fast kanske inte. Gillar inte kryssningsfartyg alls även om detta ser hur fint och läckert ut som helst på dina bilder och min syrras. Gillar inte att vara ”fast”.
  Tror att jag missat att svara dig på frågan om inflytt tidigare så du vet säkert inte när vi flyttar in ;-). Vi har fått beräknat datum till 15 december och då är det exakt 6 månader sedan de hällde grunden. Men de har alltid sagt till oss att det borde ta runt 4 månader att bygga huset då det är förhållandevis litet. Så vi hoppas att vi kan flytta in i början el mitten av november iallafall. Vill inte sätta upp julpynt och gran i vårt nuvarande hus och sedan behöva flytta 2 veckor innan jul och sätta upp allt igen. Med små barn så måste man nästan det. Så håll tummarna att vi är inne före december 🙂
  Kram Anette 🙂

 4. Vad härligt ni har haft det. Vilken vinst!
  Det ser verkligen ut som om man kan njuta och ha det riktigt bekvämt ombord där!

 5. Ah härligt!! Jag vill åka ut på haven nu, längtar jag alltid efter på sommaren. Tack för en fin torsdag 🙂
  Kram

  • Ser fram emot att få kryssa på riktigt! En konferens, inspirationsresa, weekend med tjejgänget eller bara semester med familjen. Jag kan hitta på många orsaker till att kryssa.

   Må bäst!

   Kram
   Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *