Den nakna coachen på TV

Jag tillhör generationen som är svältfödd på barnprogram. Det fanns nästan inga tecknade barnprogram alls under min uppväxt men varje lördag på Gomorron Sverige visades en liten snutt. När jag var 14 år kom så äntligen Filmnet som gjorde det möjligt att se på film 24 timmar om dygnet. Jag tittade på allt som visades utan någon egentlig urskiljning bara för att möjligheten fanns. Vilken lycka!

Nu när jag väljer TV-program är det oftast något pratprogram. Jag älskar att se människor sitta och prata kring ett bord. Jag vill lyssna och ta del av vad som sägs, interagera. Det som tilltalar mig är när det känns ”Naket” dvs. äkta, avskalat och utan krusiduller. Bra exempel är Sommarpratarna , Sommarkväll och Middag med Kattis Ahlström.

Min dröm är att ha ett eget TV-program. I ett av programmen skulle jag gärna vilja sitta kring middagsbordet tillsammans med Ma Oftedal, Paolo Roberto och Gunde Svan. Temat för kvällen skulle handla om livet, döden, andlighet och lycka. Det känns viktigt att skapa en tillåtande atmosfär så att tittarna kan komma riktigt nära. Jag vill ställa frågor som går på djupet så tittarna får möta personerna ”på riktigt”.

Eftersom jag njuter så ofantligt av god mat skulle jag bjuda in en stjärnkock till varje program. Jag skulle kunna agera som assistent och hjälpa till med matlagningen och självklart provsmaka maten innan jag sätter mig ner med gästerna. Några av de stjärnkockar jag skulle vilja bjuda in är Mathias Dahlgren, Magnus Ek, Stefano Catenacci, Leif Mannerström och Melker Andersson m.fl

Vad tror du, är det här en bra programidé?

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Den nakna coachen på TV

 1. Anette skriver:

  Hej Linda! Kul att se dig hos mig häromdagen. Visst är det lite ”halvjobbigt” att bygga hus ibland men jag tror att vi ändå valt den lätta vägen. Vi har en byggherre som ser till att allt händer. Firman har väldigt bra rykte och vi kollade upp allt sådant innan vi bestämde oss för vem vi ville anlita. Men visst kan man få gråa hår på kuppen, ibland räcker det att bara höra hur det går för andra för att man ska bli orolig och stressad. För det är ju ens blivande hem och en väldans massa pengar inblandade men också känslor. Men det är också så jättekul att få bestämma hur man ska ha det. Fast man fattar inte HUR MYCKET små pluttsaker som ska bestämmas, nästan varje lite skruv ska man tycka till om!! Men jag tror att du kommer att gilla processen ändå när ni väl kommer dit. När börjar ni? Har ni valt hus, byggfirma etc?
  Visst är stuprännorna snygga 🙂 Här är alla stuprännor fyrkantiga. Tror inte jag sett några runda alls. Kul att något är så helt annorlunda.
  Tror jag skall avsluta här nu för hela sidan ”crashade” men kom tillbaka och inget skrivet var förlorat. Vågar inte chansa mer.
  Ha det gött!
  Kram Anette

 2. a Lady & a Tramp skriver:

  i oktober!!
  hinner du rigga TV-programmet till dess? =)

 3. Härligt! Gillar samtalsprogram. Ser fram emot att du har ”okända” gäster också. Inte bara dessa ansikten, röster och svar vi hört förut. Kör hårt! Själv vill jag bli Sveriges Oprah! 😉

 4. Anette skriver:

  Hej! Vilken harlig ide. Skulle garna titta pa ett sadant program. vi har inte alls sa mycket av den varan alls pa var TV har i Australien. Har gar bara program hem som saljer reklamtid. Se bara till att programet ar tillgangligt f;r tittare utanfor Sveriges granser. Just nu har SVT inte allt f;r mycket som amn kan titta pa, det mesta ar upphovsskyddat for oss som bor utrikes 🙁
  Ha en skon vecka! Kram Anette 🙂

 5. Therése skriver:

  Vilken bra programidé, kör hårt Linda så ser vi dig kanske i rutan 😉 Här har du en tittare! Kram Therése

 6. Happy Gunhild skriver:

  En jättebra idé! Det programmet skulle jag titta på 🙂
  Det saknas ett samtal idag, eller det finns plats för så mycket mer av den kategorin.
  Är hjärtligt sugen på att lyssna och höra människors tankar. Skippar mer än gärna lek- och stojprogrammen. Go tycker jag!

 7. Mia skriver:

  Helt klart rätt i TV.. Kör på bara…jag ställer upp om så behövs med svar på någon fråga i panelen….

  Idé rik tankens kraft vet du….den kan sätta fart på allt…..//Mia

 8. a Lady & a Tramp skriver:

  absolut!
  kanske ganska lik mycket som finns? så bevisligen vad som går hem, helt klart. Men behövs nog kanske en liten touch, så kanske rockstjärnetips =)
  men jag gillar att spinna vidare på nakna coachen, som nakna kocken som väl aldrig gjort program i sverige…? och istället bättre kockar och resten naket…. eller avskalat som i potatisskalare etc. ? (och jag är inte ens från göteborg! var kommer detta ifrån!?)
  helt klart kommer jag titta, jag har inte ens TV så den måste självklart websändas via din blogg också! =)

 9. Lena Evald skriver:

  Ja, fram för fler sådana program. Jag tror du blir lysande./lena

 10. Wow! En idé med maxad Rockstjärnestatus! Vore suveränt kul att se!

  Sv: Självklart vill jag vara med och ge lite Rockstjärnestatustips till tittarna! 🙂

  Ha det bäst!

 11. Marie Söderberg skriver:

  Om du vill detta skicka in ett förslag till TV 🙂 din publik får du om du själv gillar iden :)) rock on / Marie

 12. elenor skriver:

  Mycket Bra Ide´Linda!!! Kram<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *