Näskropp

”Du har så stor näskropp mamma!” sa min yngsta dotter med kärlek i rösten. Jag log med hela kroppen. ”Tack, vad glad jag blir!” svarade jag och pussade henne ömt på pannan 😀

När jag var tonåring fullständigt hatade jag min näsa och ville operera den för jag tyckte att den var för stor och för ful. Jag är jätteglad att min mamma inte gav sin tillåtelse. Hon sa bara lugnt: ”Om du fortfarande tycker illa om din näsa när du är 18 år, då får du operera den.” Det gjorde mig nöjd. Jag skulle ju bli arton om ca: 4 år.

Nu gillar jag min näsa! Den är unik. Jag har aldrig opererat näsan men jag har lyckats bryta den så den har fått ytterligare karraktär. Jag inser nu att jag fokuserade min dåliga självkänsla på min näsa. Den fick ta skit för att jag var osäker på insidan men det förstod jag inte då.

Ibland när jag ser på film fantiserar jag om att få spela dotter till någon av dessa stora ”näsor”. Kanske dags att börja ta lite teaterlektioner om jag ska kunna förverkliga den drömmen. För jag tror knappast att jag får en roll bara baserat på utseendet av min näskropp 😉

/Den nakna coachen 🙂

 

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Näskropp

 1. 🙂 att du och döttrarna dina är kärleksfulla och bra med varandra, det har jag ofta noterat. Nu undrar jag mest över namnet Näskropp? Aldrig hört från någon annan. Berätta mer.
  Kram från en m spetsig näsa som ogillar profilbilder på densamma…
  Inger

 2. a Lady & a Tramp skriver:

  kanske är det bra ha nånting att skylla sitt tonårssjälvförakt på ändå….. jag klämde min näsa i brevlådan när vi flyttade när jag var 1 år och kröp runt, så den växte liksom aldrig riktigt till sig….. så stor näskropp har jag aldrig lidigt av, kanske därför tycker jag det är sjukt snyggt och sexigt! =)

 3. Mia skriver:

  Ja du Linda.. Stor näskropp så kan man säga..Och drömmar i tonåren..Vi ser dig snart i en film..Dröm hår och dröm näsa…Dröm roll…Jag fick ibland höra ja du som har så liten näsa har svårt att ta stora beslut.. Glasögonen glider för de sitter liksom inte fast.. liten näsa..
  Var stolt över ditt utseende!!
  Ha re gott…/Mia

 4. Ulrika Gabriel skriver:

  Underbar kommentar från din lilla goding :-).Och jag känner så mycket igen mig i en tonårstid som kretsade kring tankarna kring en stor näsa. Jag har också en stor ”näskropp” som jag numera är stolt ägare till. I tonåren vet jag att jag under julhelgerna satt och klämde i hop den med nötknäpparen i en desperat förhoppning om att den skulle smala av något ;-).
  Nu är jag glad och tacksam att jag överhuvudtaget har en näsa. Den är min och hör liksom till.
  Kram

 5. Anette skriver:

  Du har ju en snygg näsa OCH lockar i håret 🙂 Måste leva ett drömliv 😉 Om det gick att önska skulle jag vilja ha lite lockar i håret mitt är så rakt att det knapt går att böja men men så är det. Snygga näsor att spela dotter till, gillar dem alla skarpt.
  Tjingeling Anette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *