Jag kan inte sluta gråta…

Jag slängde mig i soffan för att slappa en stund och fastnade för ett program som handlade om lejonet Christian. Jag hade inte en tanke på att jag skulle bli så berörd. Mina tårar ville inte sluta rinna. Jäklar vad jag gillar när känslorna strömmar igenom mig. Skratt och gråt om vartannat. Vilken underbar lycka att ha en så stark vänskap.

Jag blir varm i hela kroppen av det här klippet och jag kan inte sluta gråta!
Vad känner du?

Må bäst!

/Den nakna coachen 🙂

 

 

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Jag kan inte sluta gråta…

 1. a Lady & a Tramp skriver:

  den är fantastisk…. kan nästan inte titta för jag vet hur rörd jag blir, men gillar ditt sätt att se på det, nu blir jag sugen på att titta bara för att skapa de känslorna och känna att de är härliga!
  kram

 2. Jag satt som fastlåst vid tv:n – jag skrattade, log och var helt hänförd genom hela programmet. Så fort jag tänker på glädjen mellan Christian och människorna omkring honom sprider sig en lyckokänsla i kroppen. En skön känsla som jag lätt kan plocka fram vid behov, ☺.

 3. Kristina skriver:

  Jag håller med dig, det bara lyser kärlek om dem.
  Det känns underbart att se denna kärlek!
  kram på dig!

 4. Kristin Berge skriver:

  Visst är den UNDERBAR! Har sett den förut och oxå gråtit och skrattat om vartannat. Man blir förundrad över hur ett lejon kan vara så kärvänligt. Har oxå sett den längre varianten där Christian låter sina ”fosterföräldrar” sitta med honom och hans lilla familj, hans ”fru” och deras ungar. Honan är INTE uppvuxen bland människor men litar på dem för att Christian gör det. Undrar bara hur det blir när hon blir hungrig…?
  Fantastiskt är det iallafall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *