När känslorna styr

Du kan lätt ändra ditt känslotillstånd genom att agera på ett annat eller nytt sätt. När jag känner mig låg så kan jag välja att låtsas vara lycklig. När jag agerar Som Om jag är glad så ändras min känsla till att bli glad. Testa det fungerar!

Känn efter när det är läge att förändra ditt känslotillstånd. Ibland behöver man få vara låg och bara vara i den känslan. Kom ihåg att det är du som styr dina känslor, inte dina känslor som styr dig.

Om jag är förbannad på någon så kan jag även där ändra min inställning genom att utföra en omtänksam handling gentemot den personen. Du kan även hitta något som du tycker är riktigt bra med henne/honom och säga det högt så kommer din ilska att avta.

Även här är det viktigt att själv välja om du vill vara kvar i ilskan eller inte. Ilska kan vara var väldigt kreativt och kraftfullt när den används på ett bra sätt. Kom ihåg att valet att vara kvar i en känsla eller att förändra den är ditt.

Lycka till!

/Den nakna coachen 🙂


Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till När känslorna styr

 1. Kristina skriver:

  Jag har läst igenom lite av det du skrivet tidigare och jag tycker att du ger bra råd.
  När jag känner ilska för någon så tänker jag kärlek till den personen istället så slipper jag att ta in ilskan i min kropp.
  Go kram till dig!

 2. Margaretha Grönqvist skriver:

  Behöver byta mina negativa, skamsna och ledsna känslor mot ilska. Nog så svårt fastän jag vet precis hur jag borde göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *