Njutning till fullo

Blev nyligen inbjuden att avsmaka ett julbord hos Johan i hallen och jag måste säga att jag sällan imponeras av julmaten i största allmänhet. I år har jag fått några nya favoriter bortsett från den gravade laxen och julskinkan.

Om du vill impa på mig så ska du se till att bjuda på vargtasspaté, apelsingravat hjortinnanlår, kanelfläsk och rökt renhjärta. Wow vilka härliga smaker. Jag njöt till fullo.

Provsmakade även en massa goda ölsorter från Wicked Wines, bland andra en vid med namnet Santas But. En frisk och fruktig maltig porter med brända toner från choklad.

Men det bästa till julmaten är alltid en kall julmust. Helst från Zeunerts bryggeri.

Må bäst och njut livet tillsammans med dina vänner!
/Den nakna coachen 🙂

Julbordtomte

Spädgris

Rökt renhjärta

Tryffelsalami

Ostbord

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Njutning till fullo

 1. Hej! Det lät verkligen inte dum det där, klart annorlunda. Tyvärr kan jag inte imponera dig med mitt julbord då det ”bara” innehåller hemagjorda svenska köttbullar, hemlagad rödbetssallad, sill från IKEA, ägg och kalles kaviar samt julskinka à la Australien. Men det är vad jag lyckats med att få ihop på andra sidan och det är ändå de bästa grejerna på vanligt julbord ändå, ja förutom prinskorven då 🙂
  God jul på dig Linda så här lite för tidigt-
  Kram Anette

 2. Elisabeth skriver:

  Vad spännande med nya smaker.Vargtasspaté känns lite farligt.

 3. Rockstjärnan! skriver:

  Ah, nu vill jag ha snö!!!

 4. Kristina skriver:

  Jag önskar att jag hade varit med på det julbordet. Jag har lagt upp många julbord i mina dar. Men det här verkar helt fantastiskt.
  Go kram till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *