Årets julklapp

Det är så roligt att Charlotte Kvarnhem vill gästblogga hos mig. Charlotte är ICF certifierad coach och utbildad inom innovationsteknik och entreprenörskap. Hoppas att du låter dig inspireras.
/Den nakna coachen 🙂

Full potential till salu-kom och köp!

För ungefär ett år sen hade jag förmånen att träffa Gita. Det var ett möte som satte mig i kontakt med min sanna potential. Gita driver företaget Gita –Plug into your potential. Jag fascinerades direkt av hennes förmåga att SE. Hon läste av mig och konstaterade att kreativitet och idéer tillhör mitt livs stora potential.

Jag visste direkt att det var rätt. Mina idéer har alltid fått gehör och väckt reaktioner. Men hur skulle jag göra för att omvandla idéerna till business? Jag minns att jag frågade Gita:- ”Men hur ska jag göra? Kan man sälja idéer?” – ”Ja, du kan” , svarade Gita, på sitt väldigt självklara sätt.

Sen dess har jag reflekterat. I alla möjliga sammanhang ser jag att Gita hade rätt. Jag ser att min stora idérikedom faktiskt är min gåva i livet. Men ändå har jag avvaktat. Det verkar liksom lite udda att sälja idéer. Hur gör man? – ”Kom och köp, här vare idéer till salu, hundra kronor styck !”…Hmm…?

I mitt arbete som coach har jag blivit mer och mer medveten om vikten att leva min sanna potential fullt ut. Min kropp och själ skriker: Gör det Charlotte, ta sats, du vågar!

Så nu har jag bestämt mig! Just i dagarna skapade jag mitt första idéerbjudande. Jag skall erbjuda idéer –som julklapp. Tänk vilken härlig julklapp. Miljövänlig, utvecklande och kärleksfull. Goda idéer till någon du vet behöver det! Responsen har varit sååå positiv och jag vet redan några som får ett sånt paket under granen.

Kanske blir det inte årets julklapp… Men världen blir i alla fall rikare när vi vårdar oss själva och vår utveckling. Och vi blir helare när vi lyssnar på vad vårt inre ber om att få göra med livet, för dig själv och för andra. Och kanske kan jag få påverka dig att våga?

Kram CharlotteCoach Kompetens

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Årets julklapp

 1. Pingback: Minnas det jag redan vet |

 2. Elisabeth skriver:

  Så himla fint, att få idéer och nu sätter du igång min kreativitet. Kanske man skulle ta och ge bort lite idéer till sina nära och kära, Frågan är bara vilka idéer som lämpar sig bäst och hur ska jag paketera dem. Jag hoppas på en uppföljare till detta härliga inlägg. Jag blir såklart nyfiken på vad du planerar att ge bort för idéer.

 3. 😀 Härlig idé! bra sätt att ta vara på sina kvaliteter, verkligen!
  Kör så det ryker.
  Varma hej
  Inger

 4. Rockstjärnan! skriver:

  Vilken härlig idé! You Rock!!!

 5. Gita skriver:

  Wow… fantastiskt Charlotte du är helt otroligt BÄST!
  Utan tvekan årets julklappa. 🙂
  Kram

 6. elenor skriver:

  Det var väl en jättebra ide´till julklapp! Hoppas många får glädjen att ta emot dina paket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *