Minnas det jag redan vet

När Charlotte Kvarnhem gästbloggade hos mig förra veckan blev jag nyfiken på vem Gita var så jag kollade upp hennes hemsida. De första orden som jag läser träffade mig rakt i hjärtat och jag kände att jag ville träffa henne så snart som möjligt.

Ibland är det svårt att förstå varför man gör vissa saker men det kändes så rätt att boka in en tid hos henne. Igår möttes vi för första gången och det finns inte ord att förklara vad jag fick uppleva. Att bli sedd och bekräftad i hela min yttersta potential var så häftigt så att tårarna bara rann. Jag har fått nya insikter som kommer att räcka långt och jag har äntligen förstått mitt syfte med att vara här på jorden. Wow!!!

Nu behöver jag tid att ta hand om mig själv och integrera mina nya insikter. Insikter i alla ära men inte förrän de har landat i kroppen kan de omvandlas till handling.

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Minnas det jag redan vet

 1. maria skriver:

  härlig upplevelse 🙂

 2. a Lady & a Tramp skriver:

  wow Linda! så häftigt att få vara med om!
  längtar att läsa om vad du kommer fram till, klokt av dig att integrera dina nya insikter, och älskar hur du uttrycker det så!
  kram!

 3. Elisabeth skriver:

  Så fint! Varm kram.

 4. Wow! Nu blev jag nyfiken. Du beskriver det som, så, ja, starkt. Tittade in på Gitas hemsida och den är trolsk och lite magisk. Kan tänka mig att den talade till dig. Ha det gott med dina reflektioner och sund med dig själv.
  Kramar Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *