God insiktsfull jul…

Fotograf Johan Marklund

2011 har varit ett fantastiskt år på många sätt. Just nu håller jag på med en utvärdering av året. Jag återkommer med mer om det om några dagar. Vad jag redan nu kan se är de blogginläggen som har fått mest uppmärksamhet har handlat om ämnen som berör på olika sätt. Jag känner mig så tacksam över att så många läser och tycker till. Utan er hade bloggandet inte varit lika roligt. Jag vill passa på att önska dig en God insiktsfull jul och ett gott avslut på året.

/Den nakna coachen

Här är 7 av de mest lästa inläggen.

Ta din plats vad väntar du på
Visualisera och dagdröm
Inlagd på psyk
Expressens bristande respekt
Stolt som en örn
Att bli mobbad är ingen barnlek
Jag önskar dig tillräckligt

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till God insiktsfull jul…

 1. Vilken härlig bild 🙂 God jul och gott nytt år, kram

 2. Anette skriver:

  Gott nytt år Linda! Hoppas det bland annat kommer innebära ett nytt (klart) hus att flytta in i. 🙂
  Kram Anette 🙂

 3. Rockstjärnan! skriver:

  Och god fortsättning! Vilken underbar bild på en fantastisk kvinna!

 4. Vilken härlig bild!!
  Kram I ses snart…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *