Vad är du nöjd med?

Jag sitter och gör en utvärdering av 2011 och blickar fram emot 2012. På det privata planet så har det hänt otroligt mycket. Jag känner mig stolt och nöjd med min själsliga, kroppsliga och känslomässiga utveckling.

Jobbmässigt blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det blev ännu bättre! Äntligen hittade jag min samarbetspartner och tillsammans bildade vi Lyckokompaniet under våren. Under året som gått har jag nätverkat en hel del och det bästa med det är alla de nya vänner jag fått.

Att göra ett avslut och ”knyta ihop säcken” är ett bra sätt att fokusera på rätt saker. När jag får ordning på mina spretiga tankar och planer så blir det lättare att faktiskt nå mina mål för 2012. Nästa år vill jag skratta ännu mer och jag har gjort plats för fler vänner 🙂

Här kommer ett gäng frågor från Inger Eriksson på Framgångsbyrån STHLM som kan hjälpa dig i din egen utvärdering eller som man också kan kalla det, ditt privata bokslut. Lycka till!

Vilka var mina mål för 2011?
Vad har jag fört in för något nytt i mitt liv?
Vad vill jag fortsätta med, behålla?
Vad har jag slutat med?
Vad behöver jag sluta med som jag gör idag?
Vad är jag nöjd med?
Vad behöver jag börja med som jag inte gör idag?
Vad behöver jag göra mer av?
Hur, ska jag göra det?
Vad behöver jag lägga till?
Mål för 2012?
Vad vill jag belöna mig med?

Gott slut och gott nytt år!

/Den nakna coachen 🙂

Dela med dig!
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LinkedIn
 • RSS
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vad är du nöjd med?

 1. milla skriver:

  Mycket bra tankar att ta med sig.

 2. Hälsokick skriver:

  Älskar sånt här! Att få sitta ner och försöka organisera alla tankar om vart man är på väg och hur man ska komma dit. Ett av mina mål handlar faktiskt också om skratt och vänner 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *